dimecres, 17 de maig del 2017

CARLOTA DE MADUIXES

Per fi tinc l'oportunitat de fer un pastís!!! Després de molt de temps que no publicava res però que de ganes no em faltaven, avui he portat aquesta carlota de maduixes a casa uns amics.
Ara que les maduixes estan per tot arreu que millor que aprofitar-les?
















Ingredients:

500 g de maduixes
400 g de nata per muntar
160 g de sucre
suc de llimona
100 ml de llet
5 fulls de gelatina
300 g de melindros







Comencem preparant una bavaresa de maduixes netejant uns 400 g de maduixes, deixant-les netes en un bol amb una mica de sucre i suc de llimona. Deixem reposar uns 30 minuts. Després triturar-ho amb el minipimer.
Posem la gelatina amb aigua freda uns 10-15 minuts.
Escalfem la llet i li afegim la gelatina perquè es desfaci.
Barregem el pure de maduixes, la llet i el sucre que ens faltava i ho posem a refredar dins un bol amb aigua freda i alguns glaçons.

En un motlle posem un paper de forn al fons i el mullem d'aigua i posem la barreja preparada i deixem refredar a la nevera d'un dia per l'altre.
A l'endema desemmotllem i envoltem amb els melindros i decorem amb la resta de maduixes i un bon llaç vermell!


Espero que us agradi!