.jpg)
Ingredients:
8-10 esbergínies petites
3 tomàquets
1 ceba
2 alls
1 pebrot verd petit
Oli, sal, farigola, julivert, farina de galeta
Bullir les esberíinies senceres i netes uns 20 minuts fins que estiguin toves.Deixar refredar.
Preparar un sofregit amb la ceba tallada a làmines, els alls tallats petits, els tomàquets a trossos i el pebrot a tiretes, afegir una branqueta de farigola i unes fulles de julivert. Deixar coure uns 15 minuts.
Tallar les esberginies per la mitat i buidar-les amb una cullera. La polpa de les esberginies l'afegirem al sofregit i ho courem tot junt uns minuts més (retirar la branqueta de farigola).Una vegada estigui tebi ho triturarem amb el minipimer i reservem.
Posarem les "barquetes" d'esberginies en un pirex rectangular i les anirem omplim amb el farcit amb l'ajuda d'una cullera.
Després posarem la farina de galeta per sobra i finalment un raig d'oli cru. Enfornar al forn calent durant 15-20 minuts i gratinar 5 minuts més.
Deixar refredar i menjar acompanyades d'una bona amanida.
Acostumen a ser més bones d'un dia per l'altre.
Espero que us agradin!!!
M'agradan molt les albergínias, faré la teva recepta! Com es fan les buides? m'ho van explicar però lo m'ho vaig apuntar i las he buscat per internet i no las he trobat.
ResponEliminaPetonets
Suposo que és com un farcit de xamfaina. jo sempre les farceixo de carn picada. Hauré de provar aquesta versió.
ResponEliminaMaryLou:si el que vols saber és com buidar-les jo ho faig amb una cullereta, és molt fàcil!!!
ResponEliminaDame berenjenas de cualquier forma y estaré contenta... las adoro de cualquier forma y aquí son tan tiernas (me encantan las pequeñitas).
ResponEliminaGracias por la receta.
Un abrazo.
Ara que comença a fer fred, aquests plats calentons ja vénen molt de gust, és hora de recuperar les receptes de forn!
ResponEliminaHola a tothom, he estat sense ordinador i no us he pogut donar les gràcies.
ResponEliminaGemma aquí la costum és menjar-les fredes amb una llesca de pa i la "barqueta" a sobre.
Un plato que en casa gusta y mucho.
ResponEliminaUn besito y buen finde
Aquesta recepta la faig sovint, però en comptes de fer les albergínies bullides, les coc al forn partides per la meitat amb un rajolí d'oli d'oliva. I el millor, és anar variant el farcit! ;)
ResponEliminaQue bones!
Petons!