dissabte, 24 d’abril de 2010

CROISSANTS BRIOCHÉS


Començo a recuperar receptes fetes però no posades en el bloc, almenys així estaré una mica més activa...
L'"altre" dia tenia " temps" i ganes i vaig fer aquests croissants brioches que queden molt bons per menjar el mateix dia, després no són tan bons.
Queden vistosos i plens de melmelada o crema de xocolata estan.....

Ingredients:
1 ou
250 ml de llet
2 cullerades de sopa de llet en pols
3 cullerades de sopa de sucre
500 g. de farina
1 sobre de llevat
90 g de mantega
Si volem crema de xocolata o melmelada.

Escalfar la llet perquè estigui tèbia i barrejar-la amb el llevat. Després afegirem la farina, el sucre , la llet en pols i l'ou i ho barregem tot molt bé.
A poc a poc afegirem la mantega tallada a trossets i anirem afegint-la a la massa.
Deixem reposar un mínim de 30 minuts.
Estirem la massa formant un rectangle de 40x50cm i 4mm de gruix.
Tallem els triangles per formar els croissants, començant per l'extrem més amplei acabant amb la punta. (si els volem omplir de xocolata, els omplim ara, o després que cadascú els obri i els farceixi del que vulgui).
Posem a la safata del forn amb un paper de forn o Silpat i deixem pujar 1 hora més.
Pintarem els croissants amb llet batuda amb sucre.
Escalfar el forn a 180º I enfornar entre 10-15 minuts.



Espero que us agradin!!!!

dijous, 22 d’abril de 2010

ROLES D'ENDÍVIA


Després de molts de dies sense escriure, començo a donar senyals de vida amb aquesta recepta tan senzilla i tan bona a la vegada. Queda cruixent i és un altre manera que els nens mengin més verdures.

A casa ara tenim moltes "endívies" , aquí a Ciutadella a l'escarola li diuen endívia i amb ella fan una mena de bunyols,croquetes,rebossat... que està molt bo i és molt fàcil de fer.

Ingredients

Endívia
All
Julivert
Llet
Ou
Farina
Sal
Royal

Netegem l'endívia molt bé i la centrifuguem perquè tregui tota l'aigua. Després la tallem molt petita. Afegim l'all i julivert també molt petit, una cullerada de llevat Royal no molt gran, un rajolí de llet, l'ou una mica batut, sal i una mica de farina per lligar. Ha de quedar una pasta una mica espesa per poder agafar-la a cullerades.

Anem agafant pasta i l'anem fregint amb oli calent fins que l'acabem tota.
Espero que us agradi!!!

dijous, 15 d’abril de 2010

Vull temps!!!

Es massa tard, tinc massa feina i no tinc temps de posar receptes. Quan tindré temps!!! Necessito dies de 48 hores i no crec que em sobrin. De cuinar ja cuino però després vull temps per fer les fotos i demés i a casa tenim tanta activitat que l'ordinador està una mica apartat.Espero que aviat passi aquesta temporada i torni a treure el suc a la cuina!!!
Fins aviat blocaires.
Intento mirar els vostres blocs però el temps no em dona per deixar gaires comentaris aixi és que des d'aquí us felicito per totes les receptes penjades!
Fins a la propera que espero no sigui massa lluny.