dijous, 23 de desembre de 2010

PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE


Buscant pastissos per poder deixar fets pel dia de Nit vella vaig veure aquest d’El Cullerot Festuc i amb va semblar tant fàcil i bo de fer que la mateixa nit el presentava als amics per aconseguir l’aprovació per fer-lo per Cap d’any.
Vaig canviar el pa de pessic per melindros i així no tenia que encendre ni el forn i amb un no res el vaig tenir fet.
Els hi va agradar i ja en tinc un en el congelador que esperarà una setmaneta per poder-lo provar.
Les fotos no fan justicia!
Gràcies Cullerot Festuc!!!!!!!
Us passo la recepta igual que l’original, l’únic canvi és el pa de pessic per melindros.

PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE


Ingredients:
Melindros per folrar el motlle
250 g de xocolata negra de cobertura
500 ml de nata per montar
100 ml de llet
300 g de formatge philadelphia
75 g de sucre
10 ml de cointreau, brandy…
2 sobres de cuajada Royal

1.Reservar una mica de llet per desfer els sobres de cuallada.
2.Posar a bullir la nata, la resta de la llet i el sucre.
3.Afegir la xocolata a trossos fins que es desfaci i el formatge.
4.Afegir el cointreau i la cuallada dissolta amb la llet.
5.Deixar bullir uns 3 minuts. Retirar del foc.
6.Posar la base en un motlle desmotllable. Abocar la preparació anterior i deixar refredar. Guardar a la nevera.

Per fer la crema amb la Thermomix: triturar la xocolata a v. 5-7-9. Afegir la resta d'ingredients i programar: 15' - T.100 - V. 4.

Espero que us agradi!!!

dimecres, 22 de desembre de 2010

RECEPTA PER SER FELIÇ

Aquesta recepta és per fer a diari, costa una mica però els resultats finals valen la pena.





Ingredients:

4 tasses d'AMOR

2 tasses de LLEIALTAT

3 tasses d'OBLIT D'UN MATEIX

2 tasses d'AMISTAT

5 cullerades d'ESPERANÇA

2 cullerades de TENDRESA

4 parts de FE

1 Tona de RIALLES


S'agafa l'AMOR i la LLEIALTAT i es barregen bé amb la FE.

Després s'hi afegeix la TENDRESA, la BONDAT i la COMPRENSIÓ.

S'amaneix amb l'AMISTAT i l'ESPERANÇA i s'hi tira força ALEGRIA.

Finalment es cou amb un raig de sol.


Monasterio de Santa Paula de Sevilla.


Espero que durant tot l'any la tingueu present!


BONES FESTES A TOTHOM!

dissabte, 18 de desembre de 2010

FLAM DE TURRÓ DE XIXONA


Aquesta recepta la vaig veure al bloc " Recetas thermomix" i ràpidament la vaig posar en pràctica ja que els flams agraden molt a casa i a més a més vem anar a buscar bolets i venia tot el grup a dinar (sense programar-ho????) i abans de partir com vaig veure que era tant fàcil i ràpida de fer, abans de sortir de casa ja estava fet i a la nevera!



Ingredients:
1 litre de llet sencera

1 rajola de torró de Xixona

1 rovell d'ou

1 sobre de Flam royal

Caramel líquid per al motlle

Posem al got de la Th 1 / 2 litre de llet, el torró i el rovell d’ou. Programem 5 minuts, 90 º, velocitat 4.
En acabar apartem a un bol i reservem.

Sense rentar el got, posem l'altre 1 / 2 litre de llet, amb el sobre de Flam i barregem 10 segons a velocitat 5. Tornem a programar 5 minuts, 90 º, velocitat 4.

Aboquem la barreja anterior reservada sobre aquesta i barregem bé 20 segons, velocitat 6. Programem 1 minut 90 º C, velocitat 4.

Caramel•litzem el motlle i deixem refredar, ficant a la nevera unes 4 hores perquè qualli bé.


Espero que us agradi!

dilluns, 6 de desembre de 2010

GOTETS DE CAMEMBERT I GAMBES



Aquesta recepta la vaig veure en el bloc " Cocina Varoma" que a la vegada la va treure del bloc " Cuina d'Ara", em va semblar molt fàcil de fer i a la vegada una presentació que sorprenia. Jo vaig canviar els llagostins per gambes i vaig posar més formatge.
Apunteu-la pels Nadals!!!

Ingredients
125 ml de llet
125 ml de nata lleugera
1/2 capsa de formatge camembert
Sal i pebre
1 gamba per gotet
Clara d'ou
Kikos triturats



Posem la llet, la nata, el formatge la sal i el pebre en el got de la thermomix i triturem 15 segons en vel. 6.
Després es cou 7 minuts a 80º i vel. 5. Es reparteix aquest líquid en els gotets i reservem.
Netegem el got i triturem els kikos. Batem la clara d'ou i passem les gambes per la clara i després pels kikos i fregim amb oli ben calent.
Una vegada freds els punxem amb un escuradents i els posem de través a sobre el got.

Espero que us agradin!