dimecres, 29 d’octubre de 2014

PASTÍS DE FORMATGE I LLET CONDENSADA


Hola de nou! Aprofitant que encara fa prou calor per aquestes terres he fet aquest pastís fresquet i bo de menjar. El vaig fer per un dissabte en que no hi havia cap tipus de celebració però a l’endemà fins hi tot me’l vaig endur per dinar a la barca amb el grup d’amics, però això si, ben col·locat a la tartera! No fos cas que amb el moviment acabés per terra!




PASTÍS DE FORMATGE I LLET CONDENSADA

Ingredients:

150 g de melindros
70 g de mantega fosa
Crema:
400 ml de nata
500 g de formatge tipus philadelphia
150 g de sucre
150 g de llet condensada
200 ml de llet
1 sobre de quallada


Per fer la base del pastís desfem amb les mans els melindros i els barregem amb la mantega fosa. Deixem que es barregi bé i anem posant a la base del motlle ( millor desemmotllable) que hem triat tot pressionant amb un got perquè quedi ben plana.
Reservem a la nevera mentre fem el farcit.

Per fer la crema posem en un cassó la nata, el formatge, el sucre, la llet condensada i la meitat de la llet, anem escalfant a poc a poc.
Mentre, desfem el sobre de quallada amb la resta de la llet i quan estigui a punt de bullir ho afegim a la crema, deixem que arrenqui el bull i retirem

Posem la crema per sobre la base i deixem que es refredi per posar-lo a la nevera un  mínim de 6 hores.
Desemmotllem el pastís una vegada ben quallat i adornem amb xocolata fosa.


Espero que us agradi!