dimecres, 10 de juny de 2015

PASTÍS DE TONYINA ( versió integral)

Avui una recepta d'aquelles de tota la vida però canviant el pa blanc per pa integral, disminuint els sucres del tomàquet fregit, tonyina de bona qualitat.......
És una recepta molt fàcil de fer ja que només s'ha de passar pel minipimer i coure, però com que els resultats són tant bons i ara que arriba l'estiu és un plat bo de fer i tenir llest quan arribes de la platja o per anar a gaudir del dia a fora amb els amics, aquí us el presento o us el recordo!!!



Ingredients:
4 llesques de pa de motlle integral
1 llauna de tonyina gran amb oli d'oliva verge
3 ous
1 pot de tomàquet fregit sense sucre
sal i pebre
 2 cullerades de farina de galeta integral
llet

Per adornar:  salsa rosa o maionesa, enciam, olives, tomàquets, fonoll marí...

Per començar remullem les llesques de pa amb una mica de llet, afegim la resta dels ingredients i triturem amb el minipimer.
Encenem el forn a 200º dalt i baix
Folrem un motlle de plum-cake amb paper de forn.
Aboquem la preparació en el motlle i coem aproximadament uns 35-40 minuts, punxar amb un escuradents per veure si ja està cuit.
Una vegada fred el desemmotllem i el decorem.

Espero que us agradi!!!

dimecres, 3 de juny de 2015

FLOR DE SOBRASSADA

Aquesta recepta em va cridar l'atenció visualment ja que els ingredients (estava farcida de xocolata) no eran d'allò més elaborats.
Jo, com que volia fer cosa salada vaig canviar la xocolata per crema de sobrassada i formatge per donar-li un punt d'aperitiu i no pas de postres.
Podeu seguir un pas a pas en el bloc Cuinant fet amb xocolata.



Ingredients:
 2 làmines de pasta de full
1 tarrina de sobrassada de Mallorca
1 ou per pintar
Llavors de lli, sèsam...
Formatge ratllat

Tallem una làmina de pasta de full en forma de cercle.
A sobre escampem la sobrassada i la tapem amb l'altra làmina de pasta de full. Tallem a la mateixa mida.
Llavors fem tot de talls al voltant de la pasta i recargolem de dos en dos sempre cap a l'interior.
Pintem amb l'ou batut, empolsimem amb les llavors i el formatge.
Coem al forn a 200ºC, dalt i baix uns 15 minuts aproximadament.


Espero que us agradi!