dimecres, 23 de setembre de 2015

PASTÍS DE LLIMONA

I encara que fa caloreta, al menys per aquestes terres insulars, no us ve de gust un postre refrescant, fàcil de fer, que el pots preparar el dia abans... Tot avantatges!!!
És un postre delicat, suau al gust i amb una textura que es fon a la boca.
Proveu-ho i ja em direu!


Pastís de llimona

Ingredients:
1 paquet de galetes
125 g de mantega
300 g de formatge en crema tipus Philadelphia
600 g de nata per muntar
150 ml de llet
100 g de sucre
2 sobres de gelatina de llimona
200 ml d’aigua
1 pell de llimona

Per preparar la base, triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa. Escampem el preparat de galetes a la base d’un motlle desemmotllable i el posem a la nevera mentre preparem el farcit.

En un bol posem el formatge, la nata, la llet,el sucre i la ratlladura de la pell de la llimona (opcional) i ho batem amb el minipimer.

Escalfem els 200 ml d’aigua per poder dissoldre la gelatina de llimona i deixem que baixi una mica la temperatura.

Quan està temperat es barreja amb la preparació anterior de formatge i nata i ho posem en el motlle.

Deixem que qualli bé  dins de la nevera, sempre millor un dia per l’altre.

Si no hem afegit la pell de la llimona anteriorment en el farcit la utilitzarem per adornar la superfície del pastís.

Passem un ganivet per tot el voltant del motlle, desemmotllem i servim.


Espero que us agradi!!!


dimarts, 15 de setembre de 2015

ROSQUILLES DE PASTA DE FULL

No és un secret que la pasta de full m’encanta i mirant receptes a fer m’he trobat amb aquestes “Rosquillas de hojaldre o cristaleiro” que pel que he llegit són típiques de Galicia, però em sembla a mi que ara seran típiques de casa meva!!!!
Són d’allò més fàcils de fer i en un moment tens unes postres per portar a taula ben sucoses.
Aquesta recepta l’he vist en el bloc de la Pilar “ La cocina con Thermomixx” i m’ha sorprès la senzillesa d’elaboració.
Proveu-les!!!
 





ROSQUILLES DE PASTA DE FULL

Ingredients:

2 làmines de pasta de full fresca
40 g de mantega fossa
100 g de sucre
100 g de mel
100g d’aigua
Sucre per arrebossar

Escalfem el forn a 200-220º, dalt i baix i ventilador.

Estenem les dues làmines de pasta de full, una la pintem amb la mantega fossa i posem l’altra a sobra pressionant bé perquè no es desenganxin quan coguin.

Amb un talla pastes tipus donuts anem tallant les rosquilles i posant a la safata de forn amb paper sulfuritzat.

Coem les rosquilles uns 10-15 minuts segons el forn.
Les deixem refredar i les suquem bé amb l’almívar següent:
En un bols posem el sucre, la mel i l’aigua i ho coem per espai de 10 minuts més o menys. Deixem que refredi una mica per començar a sucar les rosquilles.

Una vegada passades per l’almívar les arrebossem amb sucre.




Espero que us agradi!

PD: aprofito per dedicar-les a una persona ben estimada!!!