dimecres, 28 d’octubre de 2015

PA DE MOTLLE INTEGRAL (panificadora)


I avui una de pa!!!! A casa la panificadora és un d'aquells electrodomèstics que sempre estan en marxa, ja sigui per fer pa, ja sigui per pastar, ja sigui per fer melmelada o fins hi tot pasta fresca o coques dolces!
Com que són coses molt habituals la veritat és qui ni hi penso en fotografiar i penjar, però aquesta vegada m'ho vaig proposar i abans que ningú fes una caixalada vaig fer les fotos! I aquí teniu un pa que en poc més de tres horetes us el podeu menjar!
Un secret.......
Jo el que faig moltes vegades és posar tots els ingredients a la panificadora per la nit, programar i quan ens llevem ja sentim l'oloreta a pa acabat de fer!






PA DE MOTLLE INTEGRAL
Ingredients:
300 g de farina integral
250 g de farina de blat
12 g de sal
20 g de sucre
25 g de llet en pols
20 g de llevat fresc
300 ml d'aigua
75 g de mantega

Posem els ingredients dins de la cubeta de la panificadora ( primers els líquids i després els sòlids) i programem pa integral, 1000g, i mig torrat. I en la meva panificadora en 3 hores i 25 minuts ja sento el piiiii que tinc el pa llest!







Espero que us agradi!




dimarts, 13 d’octubre de 2015

PASTÍS DE FORMATGE

Avui he fet un pastís de formatge d’allò més fàcil, però no per fàcil deixa de ser ben gustós!!!
Aprofito aquesta entrada per enviar-li la foto a la meva mare que avui fa els anys i com a bona cuinera, àvia, mare i sogra ahir va convidar a dinar a la família i així celebrar el seu aniversari.
Amb aquest recepta li vull agrair tot el que ens ha ensenyat i tot el que està ensenyant ara a una de les nétes!!!! Per això com que se que li agraden molt els pastissos de formatge i que ahir en va menjar un.... faig aquesta entrada en honor seu!!!
Feliç aniversari mama!!!!






PASTÍS DE FORMATGE ( un de tants, però molt fàcil de fer)




Ingredients:
1 terrina de formatge tipus Philadelphia (300g)
500 ml de llet evaporada
80-100 g de sucre
1 sobre de quallada
150 ml de llet
caramel
Melindros, galetes, pa de pessic...

Posem tots els ingredients menys el caramel en un bol i els barregem amb el minipimer.
Després posem el bol al foc  i escalfem fins que estigui a punt de bullir.
Mentre caramelitzem el motlle ja sigui amb caramel fet nostre com comprat.
Aboquem la barreja calenta en el motlle i si ens agrada posem una capa de melindros, galetes, o pa de pessic i deixem refredar.
Jo prefereixo fer-lo d’un dia per l’altre i servir-lo fresquet de la nevera.
Si faig la base de melindros poso menys sucre en el pastís ja que si no per el nostre gust és massa dolç.



Espero que us agradi!