dimecres, 1 de juny de 2016

COQUETES DE VERDURES I MEL




Avui és santa Laura, i com a la meva família en tenim unes quantes, els hi vull dedicar aquesta recepta tan fàcil de fer i que agrada tant a petits i grans!

És una massa de cervesa que tant es pot fer servir per a una coca gran, per fer crestes o empanadilles o fer coquetes individuals.
També pot servir d'aperitiu, com entrant, com a sopar informal, per berenar els més menuts (i no tan menuts...).
Bé ja us he donat prou idees!!!
Felicitats a totes les Laures!!!!!






COQUETES DE VERDURES I MEL
Ingredients:
Massa:
130 ml de cervesa
150 ml d'oli
400-420 g de farina
5 g de sal

Verdures:
1 pot de tomàquet triturat
1 llauna de tonyina
1 ceba
1/2 carbassó
formatge
 roquefort
herbes provençals
mel

Primer de tot fem la massa barrejant la cervesa i l'oli, després anem afegint la farina i finalment afegim la sal.
Pastem fins a tenir tota la massa lligada i deixem que reposi 1 hora.

Mentre la massa reposa anem preparant les verdures.
En una paella ofeguem la mitja ceba talladeta ben petita, quan estigui ben transparent afegim el tomàquet triturat i les herbes provençals i deixem que redueixi tot. Reservem.

Per una altra banda tallem la resta de ceba ben petita, el mig carbassó ben petit i reservem.
Dividim la massa en dues parts i l'estirem amb el corró fins que quedi fineta. 
Amb un talla pastes anem fent els cercles i els posem a la safata de forn folrada amb paper de forn.
A sobre de cada coqueta posem una cullerada de tomàquet i ceba i un pessic de tonyina. En un altre només posem tomàquet i ceba i a les altres posem un pessic de ceba, carbassó i formatge roquefort.
Les enfornem en el forn calent a 180º durant uns 15 minuts.
Tot just tretes del forn i posem un regalim de mel.

Deixem que refredin una mica i a menjar!!!!






Espero que us agradin!