tag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post8160915552723834461..comments2023-09-29T15:43:01.389+02:00Comments on cuinar és senzill: CREMA CATALANASílvia A.http://www.blogger.com/profile/00199699766429117511noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-65893518824628927242022-11-12T04:18:11.226+01:002022-11-12T04:18:11.226+01:00👏👏👏👏👏👏Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-5251961042826942122010-03-21T13:08:26.272+01:002010-03-21T13:08:26.272+01:00La pala.... quan es va morir la meva àvia varen ha...La pala.... quan es va morir la meva àvia varen haver de buidar el pis i tothom es va quedar records d'ella. Jo no estava a BCN però quan vaig tenir l'oportunitat de veure'l abans que passés a altres mans i vaig veure la pala allà damunt que ningú la volia ja que ara es fa amb coses més modernes, -vaig demanar: que me la puc quedar??? serà un (altre) record fantàstic!! i evidentment a casa la tinc. Per això aquesta crema per mi va ser de les més bones que he menjat mai!Sílvia A.https://www.blogger.com/profile/00199699766429117511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-34600104764353471162010-03-21T12:00:05.699+01:002010-03-21T12:00:05.699+01:00Crema catalana a molt blocs... i tots feta de mane...Crema catalana a molt blocs... i tots feta de manera diferent, es veu que a cada casa s' hi afegeix el seu toc diferent... Jo també la cremava amb un pala, però he canviat el butà per inducció i ara ho he de fer amb un soplet. No és el mateix.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-43253419248662942122010-03-21T11:46:33.416+01:002010-03-21T11:46:33.416+01:00de petit, a casa, també havia una pala per cremar ...de petit, a casa, també havia una pala per cremar la crema de St Josep igual que aquesta treva, tindre que mirar que s'ha fet d'ella, crec que la crema cremada així té un toc diferent més autentic<br /> Una abraçada!Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-28350294626919707762010-03-21T11:44:13.353+01:002010-03-21T11:44:13.353+01:00Quina bona crema!
M’agradaria tenir un ferro d’aqu...Quina bona crema!<br />M’agradaria tenir un ferro d’aqueixos per socarrar el sucre.<br /><br />Jo ara estic a la recerca de la recepta de la <i>sopada</i>, crema paraŀlela del País Valencià.Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-89379891199352842682010-03-21T11:06:39.244+01:002010-03-21T11:06:39.244+01:00Jo recordo molt bé la festa, tota la família al vo...Jo recordo molt bé la festa, tota la família al voltant de la taula,però la crema catalana me l'havia de menjar sense cremar ja que quan era petita no m'agradava el sucre cremat...Sílvia A.https://www.blogger.com/profile/00199699766429117511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-3732710997236121892010-03-20T23:59:10.855+01:002010-03-20T23:59:10.855+01:00I tant, quins records, el meu avi és deia Josep i ...I tant, quins records, el meu avi és deia Josep i també fèiem festa grossa. La teva crema és estupenda i si és de la Montserrat seguí encara més. Molts petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com