tag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post8188372383401498152..comments2023-09-29T15:43:01.389+02:00Comments on cuinar és senzill: PASTÍS D'AVELLANESSílvia A.http://www.blogger.com/profile/00199699766429117511noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-54869211530527262812011-10-09T14:24:41.013+02:002011-10-09T14:24:41.013+02:00Quina lluentor, i tant que ens agrada!!Quina lluentor, i tant que ens agrada!!A peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-19514235147973129822011-10-06T08:43:59.902+02:002011-10-06T08:43:59.902+02:00M'encanta la combinació d'avellanes amb xo...M'encanta la combinació d'avellanes amb xocolata, és una de les millors que conec!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-29670894509559492602011-10-04T15:09:55.983+02:002011-10-04T15:09:55.983+02:00Hola Silvia, guapa tu
un pastís de 10x10, em el t...Hola Silvia, guapa tu<br /><br />un pastís de 10x10, em el teu permís anoto la formula<br /><br />mil petonets SusannaSUSANNAhttp://enrocalacuina.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-33940114867376454992011-09-29T22:48:47.262+02:002011-09-29T22:48:47.262+02:00Aquest és un pastís de luxe, que bo amb avellanesAquest és un pastís de luxe, que bo amb avellanesVisc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-6989199997491327572011-09-29T09:55:08.748+02:002011-09-29T09:55:08.748+02:00Quina bona manera de tancar una celebració, una mi...Quina bona manera de tancar una celebració, una mica de dolç (i més si és xocolata) sempre entra!<br />Petons<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348359040083301832.post-47777130380073022802011-09-29T09:27:29.150+02:002011-09-29T09:27:29.150+02:00Silvia; L'enhorabona a tots els Miquels com mo...Silvia; L'enhorabona a tots els Miquels com molt bé dius tu i també l'enhorabona també per a tú, per aquesta presentació d'aquest pastís d'avellanes. Les avellanes donen molt de moviment a la cuina, a part de poguer-les menjar com a postres de músic, aquest pastís, té un "só", d'alló tant celestial. <br /> Que vagi de gust Silvia¡¡ ;-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.com