dijous, 9 d’abril del 2009

LA MONA


Aquest any la mona ha estat una mica senzilla i ràpida de fer però a vegades és el que interessa.Es la típica coca de iogurt farcida de melmelada de maduixes i recoberta de xocolata.

Ingredients:
1 iogurt natural
2 pots de sucre
3 pots de farina
1 pot d’oli
3 ous
1 sobre de Royal
1 pot de melmelada segons gustos
Cobertura
100 gr de xocolata negra
3 cullerades d’aigua
25 gr de mantega

Fer la coca de iogurt barrejant tots els ingredients amb el minipimer i coure uns 35-40 minuts a 180º en el forn.
Quan està freda partir-la en dues mitats i omplir-la de melmelada.
Desfeu la xocolata al microones amb l’aigua i després afegir la mantega remenant fins que es fon.
Adorneu segons gustos.
Nosaltres com anàvem a buscar la mona a casa del padrí (encara que no era el dia) només vaig posar unes “gominoles” fetes per mi.
Espero que us agradi!

3 comentaris:

  1. Sílvia, doncs mira... jo prefereixo la teva mona abans que aquests pastissos tan carregats que a vegades es fan (massa dolços pel meu gust! ;))
    Bona Pasqua!!
    Petons!

    ResponElimina
  2. Una mona deliciosa, qualsevol pastís ben vestit amb xocolata i adornat de festa serveix per ser la millor mona del món!
    I millor feta a casa que comprada, que van a uns preus...

    ResponElimina
  3. Gràcies Mercé i Gemma: he estat de vacances i avui és el primer dia que miro l'ordinador així es que en retard moltes gràcies pels comentaris.
    Sílvia.

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!