dilluns, 18 de maig del 2009

TRUITA DE CARXOFES



TRUITA DE CARXOFES


Fa dies que havia d’enviar aquesta recepte ja que les carxofes de casa ja acaben, i l’altre dia va sortir pel diari que en J.M. Serrat trobava les carxofes de Menorca molt bones.
Són diferents a les de la península doncs com veieu són de color lilós i més petites.
Be espero que us agradi.

Ingredients:
5 carxofes
4 ous
Sal i oli
All

Netejar les carxofes i tallar-les a làmines.
Ofegar-les molt a poc a poc a la paella amb poc oli (si es vol es pot posar un all talladet)
Batre els ous, salar i barrejar-los amb les carxofes.
Coure la truita.

Espero que us agradi!!!

3 comentaris:

  1. Que curiós! No sabia que les carxofes de Menorca fossin diferents!! El gust també és diferent?
    Petons!

    ResponElimina
  2. Las de Ibiza tambien son moradas, es verdad que son bastante más pequeñas,en casa aun quedan algunas en la mata, pero poquitas ya.
    Una tortilla riquisina y de lo más sana.
    Un besito

    ResponElimina
  3. Hola Mercè i Rosa: les carxofes són molt bones i de gust a mi com tot m'agrada les trobo iguals.
    Molts petons.

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!