Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dilluns, 18 de maig del 2009
TRUITA DE CARXOFES
TRUITA DE CARXOFES
Fa dies que havia d’enviar aquesta recepte ja que les carxofes de casa ja acaben, i l’altre dia va sortir pel diari que en J.M. Serrat trobava les carxofes de Menorca molt bones.
Són diferents a les de la península doncs com veieu són de color lilós i més petites.
Be espero que us agradi.
Ingredients:
5 carxofes
4 ous
Sal i oli
All
Netejar les carxofes i tallar-les a làmines.
Ofegar-les molt a poc a poc a la paella amb poc oli (si es vol es pot posar un all talladet)
Batre els ous, salar i barrejar-los amb les carxofes.
Coure la truita.
Espero que us agradi!!!
Que curiós! No sabia que les carxofes de Menorca fossin diferents!! El gust també és diferent?
ResponEliminaPetons!
Las de Ibiza tambien son moradas, es verdad que son bastante más pequeñas,en casa aun quedan algunas en la mata, pero poquitas ya.
ResponEliminaUna tortilla riquisina y de lo más sana.
Un besito
Hola Mercè i Rosa: les carxofes són molt bones i de gust a mi com tot m'agrada les trobo iguals.
ResponEliminaMolts petons.