Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dissabte, 29 d’agost del 2009
RUBIOLS DE VERDURA
Ingredients:
100grs d'oli de girasol
100grs de vi blanc
370 grs de farina
Farcit:
Bledes o espinacs
Tomàquets
Ceba o porros
Ou dur
Tonyina
Oli i sal
Per fer la massa es posa l'oli i el vi a la thermomix i es programa 30 segons a velocitat 4 i 37º.
Després s'afegeix la farina i es barreja 15 segons a vel. 6 i seguidament 1 minut a vel. espiga.
S'acaba de juntar la massa amb les mans i s'estira molt fina amb el corró.
Despres amb els motlles de fer crestes es van fen els rubiols farcint-los amb el sofregit (surten unes 25 unitats depenent de la mida dels motlles)
S'enfornen a 200ºC uns 15 minuts.
Pel farcit:
Tallar les verdures ben petites i estofar-les al foc a poc a poc, primer la ceba i l’all, després els tomàquets i finalment les bledes o espinacs. Afegir sal.
Deixar refredar i afegir la tonyina i l’ou dur ratllat o talladet petit.
Espero que us agradi!!!
Boníssims, ideals per posar a la carmenyola d'un dia de platja :)
ResponEliminaFets al forn i farcits de verdura, són sans i deliciosos!
Hola Gemma: la veritat és que aquí són molt típics per fer "berenetes" (berenars)i que els nens mengin verdues.
ResponEliminaPetons!!!
Hola,
ResponEliminaQuin bloc més xulo! no saps les ganes que tinc de cuinar aquesta meravella de recepta. Salutacions.
Gràcies Cuina vermella: jo fa temps que us seguixo, tant amb els escrics com amb les receptes.
ResponEliminaGràcies