dissabte, 30 de gener del 2010

PLUM-CAKE



Un plum-cake d’aprofitament, tenia fruites confitades de Nadal i ja estava una mica cansada de veure-les rodar pel rebost i sabent que així tothom en menjaria vaig fer aquest cake.


Ingredients:
3 ous
250 g de farina
100 g de mantega
125 g de sucre
250 g de fruita confitada
1 culleradeta de llevat en pols

Hem de fondre la mantega per poder-la barrejar amb el sucre. Després anar afegint d’un amb un els ous fins que estigui tot ben barrejat. Finalment, afegirem la farina amb el llevat ja barrejat, tirant-la en tres o quatre vegades.
Per un altre banda, tallarem les fruites a trossets petits i les enfarinarem perquè no baixin al fons quan coguem el pastís.
Barregem les fruites amb la pasta a poc apoc i ho posem en un motlle de plum-cake untat amb mantega. S’ha de coure al forn regular aproximadament una hora.
Aneu vigilant el pastís per si la temperatura del forn fos massa alta, ja que podria quedar cru de dins.
La veritat és que queda molt bo i s’aprofiten les fruites confitades de Nadal.
Espero que us agradi!!

3 comentaris:

  1. Fantàstic, un aprofitament molt bo.
    Petons

    ResponElimina
  2. M'encanten els plum cakes, amb el gust a mantega i a fruites confitades... un tall d'aquests per esmorzar et dóna energia per tot el dia ;)

    ResponElimina
  3. Sílvia, molt ben aprofitades! :)
    Petons!

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!