dimecres, 17 de març del 2010

COCA DE XOCOLATA



Aquesta coca és molt fàcil de fer i surt sempre bona.
A casa tenien ganes de xocolata i com és un moment fer-la els hi vaig fer de postres per sopar. Casi no va haver temps de refredar que ja se l’estaven menjant.


Ingredients
1 iogurt
3 ous
1 mida d'oli
2 mides de iogurt de sucre
2 ½ mides de iogurt de farina
1 mida de Nesquik
1 sobre de llevat


Escalfar el forn a 160ºC.
S'han de barrejar tots els ingredients amb el minipimer.Posar la barreja en un motlle de plum-cake. S'ha de coure amb el forn calent a 160-170º uns 30-35 minuts. (Comprovar que estigui cuit punxant-lo amb un escuredents).

Espero que us agradi!!!

7 comentaris:

  1. Entre aquesta coca de xocolata i la de poma, no sé pas quina prefereixo... potser un tallet de cada, je je je...

    ResponElimina
  2. Ens passa com a la Gemma, no sabem pas quina triar, la de poma o la de xoco. Aquest bescuit, és espectacular, i és que a casa agraden tan!!! Molts petons.

    ResponElimina
  3. Ei que a mi ls cocs ( vosaltres en dieu coques) m'agraden sempe i aquest de Nesquik és boníssim!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Jo vull un bon tall!!! quina pinta tan bona!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Caram!
    Espectacular!

    Quin blog més dolç!!!

    ResponElimina
  6. A mi em passa com als de casa teva... que molt sovint necessito picar alguna cosa de xocolata. I aquesta coca... mmmm! :)
    Petons!

    ResponElimina
  7. Hola a tots:
    Gemma jo pico de les dues però els nens prefereixen la de xoco i el marit no dona abast.
    La cuina vermella: la de xocolata no té temps ni de refredar ja,ja,ja
    Dolça: tu ets la reina dels cocs!!!
    Mary Lou: prova-la que és molt fàcil de fer i sempre queda bé.
    Xavier: gràcies per trobar-me.
    Mercè: és una manera de fer servir el Nesquik, perquè sinó roda i roda pel rebost...

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!