Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dissabte, 19 de juny del 2010
SANT JOAN
Amb aquesta recepta crec que acabaré el monogràfic de Sant Joan ja que les festes s'acosten i no tindré gaire més temps.
Avui és dissabte d'Es Be per tant demà és Es Be i és costum trobar-nos amb els amics per dinar, picar alguna cosa i més que res trobar-nos per passar les festes tots junts.
Per l'ocasió tothom portarà alguna cosa per menjar i jo a més a més portaré aquest pa de pessic farcit de xocolata i adornat amb la creu de Sant Joan.
Ingredients:
2 pa de pessic
xocolata (nocilla)
melmelada de maduixa
sucre llustre
avellanes
Fer el pa de pessic, deixar refredar i farcir amb la xocolata,adornar amb la melmelada de maduixa i la creu de Sant Joan feta amb el segon pa de pessic.
Espero que us agradi el detall amics meus!!!
Un monogràfic molt complet... aquest últim pa de pessic, amb la creu a sobre, és veritablement vistós i original
ResponEliminaBones festes
Quin pa de pessic més original, segur que era boníssim, té un aspecte...
ResponEliminafantásticas receptas de sant joan !!!
ResponEliminaENHORABONA Y bon sant joan ciutadella !!
Hola nois i noies: va agradar tant que he de fer un pel dia de Sant Joan jajajaja
ResponElimina