divendres, 1 d’octubre del 2010

BOMBONS DE TRES TEXTURES

Aquests bombons els vaig fer per anar a sopar a acasa uns amics que els hi agrda molt la xocolata, i que millor que fer unes postres amb tres xocolates diferents?


A mi personalment els vaig trobar forts de gust però pels xocoaddictes van estar boníssims.





Ingredients



Làmines:

250 g de xocolata negra

50 g d'ametlles picades

20 g de festucs



Crema

200 g de xocolata amb llet

150 ml de nata líquida

Jo vaig afegir tres fulls de gelatina



Salsa

200 g de xocolata blanca

200 ml de nata líquida

100 g de festucs


Làmines

Per fer les làmines primer triturarem els festucs una mica. Reservar

Fondre la xocolata al bany maria o al microones.

Amb una cullera posarem cullerades de xocolata a sobre de paper film i escamparem per formar cercles d'uns 5-7 cm de diàmetre (surten de 18 a 24) i empolsimem els festucs i les ametlles per sobra. Reservem a la nevera.



Crema

Escalfar la nata a foc baix i barrejar amb la xocolata feta trossos.

Reservar mínim 2 hores a la nevera perquè la crema estigui més forta.

Jo vaig afegir tres fulls de gelatina per compactar més ràpid.



Salsa

Escalfar la nata i barrejar amb la xocolata a trossos i els festucs mòlts. Es cou 1 minut i es deixa refredar.



Muntatge



Retirar les làmines amb molt de compte ja que es poden trencar.

Amb la mànega pastissera fem flors a sobre de les 12-16 làmines i les posem de dues amb dues fent pisos, després posem una altra làmina a sobre i decorem amb pistatxos i ametlles.

En el moment de servir posem la salsa en el fons del plat i el bombó a sobre.



Espero que us agradin!!!

La idea a partit d'un llibre que es diu El Chocolate editat per la revista Hola.




12 comentaris:

  1. UALA!!!!!
    Quina maravella de bombons. T'agafo un pel café. Bonísims.
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Per mi tb és massa xocolata, pero tenen una pinta deliciosa...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. Sílvia,
    Ja ho crec que triomfà entre els xocoaddictes! Crec que ha de tenir un gust ben boooo!

    ;P~

    ResponElimina
  4. Hola Sílvia,
    acabo d'entrar al teu blog gràcies a un comentari que has deixat al meu. M'ha encantat!
    Aquest bombons de xocolata són molt originals, tenen una pinta tremenda i no semblen massa difícils de fer. Segur que m'animo a provar-los!
    Enhorabona per aquest blog tan currat!!!
    Anna (de la Taula d'en Bernat)

    ResponElimina
  5. Uau, quina passada! Jo crec que seria de les que els trobarien deliciosos, uns bombons amb una presentació original i per a xocaddictes total!

    ResponElimina
  6. Preciosos.Se parecen a los alfajores Argentinos...que ricooos!!!

    Un saludo

    ResponElimina
  7. quina bona pinta!
    un plaer menjar tanta xocolata en diferents textures junta:)

    salutacions

    ResponElimina
  8. Quina pinta Silvia,m'emporto la recepta,jejeje¡¡¡fan molt de gana i a mi m'encata la xocolata,
    petonets wuapa.

    ResponElimina
  9. imperdonable menjar-ne només un....
    Un abraçada

    ResponElimina
  10. Hola a t@ts! ja us vaig dir que pels xocoaddictes són boníssims, a mi personalment tenen massa xocolata.

    ResponElimina
  11. Arriva una xocoadicta..,
    que bo que te que esta aixó, coses així son les que fan que em quedi a les cuines a mirar i a tastar!!!
    amb el teu permís em quedo per aquí
    Una salutació

    ResponElimina
  12. ooooooooooh! bonissim la meva nena ja m´ha dit cuan els tornaré a fer gracies

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!