Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dissabte, 18 de desembre del 2010
FLAM DE TURRÓ DE XIXONA
Aquesta recepta la vaig veure al bloc " Recetas thermomix" i ràpidament la vaig posar en pràctica ja que els flams agraden molt a casa i a més a més vem anar a buscar bolets i venia tot el grup a dinar (sense programar-ho????) i abans de partir com vaig veure que era tant fàcil i ràpida de fer, abans de sortir de casa ja estava fet i a la nevera!
Ingredients:
1 litre de llet sencera
1 rajola de torró de Xixona
1 rovell d'ou
1 sobre de Flam royal
Caramel líquid per al motlle
Posem al got de la Th 1 / 2 litre de llet, el torró i el rovell d’ou. Programem 5 minuts, 90 º, velocitat 4.
En acabar apartem a un bol i reservem.
Sense rentar el got, posem l'altre 1 / 2 litre de llet, amb el sobre de Flam i barregem 10 segons a velocitat 5. Tornem a programar 5 minuts, 90 º, velocitat 4.
Aboquem la barreja anterior reservada sobre aquesta i barregem bé 20 segons, velocitat 6. Programem 1 minut 90 º C, velocitat 4.
Caramel•litzem el motlle i deixem refredar, ficant a la nevera unes 4 hores perquè qualli bé.
Espero que us agradi!
quina idea més bona...em sembla que me la copiare (si em permeteu) per la típica rajola que sempre et queda al final de les festes
ResponEliminaquina manera de tastar el torró més agradable!, una molt bona idea, prenc nota!A reveure
ResponEliminaés una genialitat aquesta recepta, tan per la seva bellesa, la seva rapidesa i pel seu gustet tan bo que ha de tenir! Gràcies.
ResponEliminaGràcies a tots! i BONES FESTES DE NADAL!
ResponEliminaQue bien te ha quedado,te felicito,te ha quedado fantástico,de verdad!Olé!!
ResponEliminaUn saludo