Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dijous, 23 de desembre del 2010
PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE
Buscant pastissos per poder deixar fets pel dia de Nit vella vaig veure aquest d’El Cullerot Festuc i amb va semblar tant fàcil i bo de fer que la mateixa nit el presentava als amics per aconseguir l’aprovació per fer-lo per Cap d’any.
Vaig canviar el pa de pessic per melindros i així no tenia que encendre ni el forn i amb un no res el vaig tenir fet.
Els hi va agradar i ja en tinc un en el congelador que esperarà una setmaneta per poder-lo provar.
Les fotos no fan justicia!
Gràcies Cullerot Festuc!!!!!!!
Us passo la recepta igual que l’original, l’únic canvi és el pa de pessic per melindros.
PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE
Ingredients:
Melindros per folrar el motlle
250 g de xocolata negra de cobertura
500 ml de nata per montar
100 ml de llet
300 g de formatge philadelphia
75 g de sucre
10 ml de cointreau, brandy…
2 sobres de cuajada Royal
1.Reservar una mica de llet per desfer els sobres de cuallada.
2.Posar a bullir la nata, la resta de la llet i el sucre.
3.Afegir la xocolata a trossos fins que es desfaci i el formatge.
4.Afegir el cointreau i la cuallada dissolta amb la llet.
5.Deixar bullir uns 3 minuts. Retirar del foc.
6.Posar la base en un motlle desmotllable. Abocar la preparació anterior i deixar refredar. Guardar a la nevera.
Per fer la crema amb la Thermomix: triturar la xocolata a v. 5-7-9. Afegir la resta d'ingredients i programar: 15' - T.100 - V. 4.
Espero que us agradi!!!
Jo també el vaig veure i encara no l'he pogut fer! A veure si un dia d'aquests m'hi poso, t'ha quedat molt bonic!
ResponEliminaHa de ser boníssim!
ResponEliminaBon Nadal i feliç 2011!
Molt bon Nadal estimada amiga! Aquesta recepta és boníssima! gràcies.
ResponEliminaUn pastís fantàstic. I molt bona idea el canvi pels melindros! Tens un bloc que m'agrada molt, així que t'aniré seguint d'aprop. Bona Any 2011!
ResponEliminaEri
Deliciosa combinació de sabors...un petonet i bon any!!!
ResponEliminaOhhh! quin goig! Queda apuntat!
ResponEliminaUna abraçada