dimarts, 9 d’agost del 2011

CRÊPES DE SALMÓ FUMAT I FORMATGE CREMÓS


Avui per sopar ho tenia una mica complicat, ja que no sabia que fer i he demanat opinions a la família (això a vegades és una mica perillós doncs demanen cada cosa...) i m’ha anat bé ja que volien crêpes. Les he fet amb un moment i mentre reposaven he pensat diferents farcits que els hi poguessin agradar.
Avui us presento les que he fet pels més grans.

CRÊPES DE SALMÓ FUMAT I FORMATGE CREMÓS

Ingredients:

125 g de farina
25 g de sucre
2 ous
25 g de mantega
250 ml de llet

Salmó fumat
1 terrina de formatge cremós
Estragó

Posar tots els ingredients de la pasta de crêpes en el got del minipimer i triturar molt bé.
Deixar reposar 30 minuts a la nevera.
Per fer les crêpes necessitem una paella d’uns 25 cm de diàmetre, l’untem amb una mica de mantega i posem un cullerot petit de pasta. Deixem coure un costat i girem la crêpe per coure l’altre banda.
Una vegada les tenim totes fetes (surten unes 10-12 depenent si són o no molt gruixudes) les anem omplim amb una llenca de salmó fumat i formatge cremós i les empolsimem amb l'estragó, les tanquem segons gustos. Nosaltres acostumem a fer triangles.
S'escalfen uns 10 minuts al forn a 180º

Espero que us agradin!!!

2 comentaris:

  1. Caram, quins super sopars que improvises! Amb aquest farcit, èxit assegurat!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!