Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dimarts, 9 d’agost del 2011
CRÊPES DE SALMÓ FUMAT I FORMATGE CREMÓS
Avui per sopar ho tenia una mica complicat, ja que no sabia que fer i he demanat opinions a la família (això a vegades és una mica perillós doncs demanen cada cosa...) i m’ha anat bé ja que volien crêpes. Les he fet amb un moment i mentre reposaven he pensat diferents farcits que els hi poguessin agradar.
Avui us presento les que he fet pels més grans.
CRÊPES DE SALMÓ FUMAT I FORMATGE CREMÓS
Ingredients:
125 g de farina
25 g de sucre
2 ous
25 g de mantega
250 ml de llet
Salmó fumat
1 terrina de formatge cremós
Estragó
Posar tots els ingredients de la pasta de crêpes en el got del minipimer i triturar molt bé.
Deixar reposar 30 minuts a la nevera.
Per fer les crêpes necessitem una paella d’uns 25 cm de diàmetre, l’untem amb una mica de mantega i posem un cullerot petit de pasta. Deixem coure un costat i girem la crêpe per coure l’altre banda.
Una vegada les tenim totes fetes (surten unes 10-12 depenent si són o no molt gruixudes) les anem omplim amb una llenca de salmó fumat i formatge cremós i les empolsimem amb l'estragó, les tanquem segons gustos. Nosaltres acostumem a fer triangles.
S'escalfen uns 10 minuts al forn a 180º
Espero que us agradin!!!
Caram, quins super sopars que improvises! Amb aquest farcit, èxit assegurat!
ResponEliminaPetons
Sandra
Això es light, oi?
ResponElimina