Aquesta manera de presentar la pasta de full l’he vist per nombrosos blocs (
un dels que l’ha vaig veure fa molt de
temps és Destapant Cassoles), i em va
cridar l’atenció el fàcil que era fer-la i el resultat que donava. Fa uns dies vaig tenir l’ocasió de
preparar-la per portar-la a casa d’uns amics on fèiem un sopar improvisat, a
les 7’30 ho parlàvem i a les 9 quedàvem! Així que vaig anar a comprar la pasta
de full i em vaig posar a fer feina.
TRENA DE PERNIL I FORMATGE AMB COR DE FORMATGE
CREMÓS
1 làmina de pasta fullada
Pernil dolç
Formatge
Formatge cremós
Per fer aquesta trena hem de dividir mentalment el rectangle de pasta de full en tres parts i llavors anar fent talls obliqües a banda i banda.
A la part central posem el pernil dolç,
després el formatge a làmines i finalment el formatge cremós.
Finalment anem tancant la pasta de full
creuant la pasta per formar la trena, sense que quedin espais.
Escalfeu el forn a 200ºC.
La trena s’ha de pintar amb ou batut i
enfornar uns 20-25 minuts fins que estigui ben dorada.
Una vegada cuita |
El farcit |
Espero que us agradi!
Molt i molt bona aquesta trena... Amb pernil i formatge, deliciosa!
ResponEliminaPetonets!
Tiene que estar de vicio esta trenza, con tu permiso voy a copiar la receta a ver si la preparo uno de estos días.
ResponEliminaSaludos y buen fin de semana
va ser un vist i no vist, la pròxima trena com les de na "Pipicalzaslargas" mmmmmmmmmmmm. Els teus conillets d'india
ResponEliminaMmmmm,quina bona pinta!!! Sens dubte provare de fer-lo.
ResponElimina