diumenge, 20 de novembre del 2011

GALETES DE MEL

Aquest cap de setmana hem estat per Mallorca on en el poble de LLubí fan la Fira de la Mel. Ens vem animar i vem anar a exposar els nostres productes apícules: mel, mel amb anous, mel amb avellanes, crema al propòlit, hidromel... i per oferir als visitants vaig fer aquestes galetes de mel que per cert van volar en un  tres i no res!

 GALETES DE MEL
Ingredients:
500 de farina
200 g de mantega
100 ml de llet
150 g de sucre moreno
150 g de mel
2 culleradetes de llevat  “ Royal”
2 culleradetes de canyella

 
Barrejar la mantega amb el sucre, la llet, la mel i la canyella fins que tot formi una pasta.
Després afegirem la farina juntament amb el llevat i amassarem fins que la pasta sigui homogènia (recomano fer-ho amb una pastadora).
Posem la pasta a la mànega pastissera amb un broquet de punxes i ho posem a la nevera perquè prengui consistència. Si la noteu prou forta no farà falta posar-la a la nevera i ja podreu anar fent les galetes.
 Escalfeu el forn a 200º i coure uns 10 minuts aproximadament.

Espero que us agradin!


4 comentaris:

  1. Silvia; Unes bones galetes de mel, on sembla que sempre la utililtzem per quant estem refredats i la mel a la cuina també té moltes receptes.
    Que vagi de gust Silvia¡¡

    ResponElimina
  2. Han de quedar boníssimes, a mi m'encanta la mel... ideals per prendre amb el cafè de després de dinar!

    ResponElimina
  3. Umm qué ricas... sabrán parecidas a las Yayitas?? Me parecen unos bocaditos deliciosos, así en formato mini es como más me gustan las galletas.
    Bicos :*

    ResponElimina
  4. ¡qué buena pinta tienen estas galletas de miel! Y el olor que habrá dejado en tu casa, debe de ser increíble.
    Vengo a través del twitter, y si puedo, me quedo por aquí.

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!