Aquesta vegada el dinar amb els amics va ser programat, cosa molt rara entre les nostres amistats :) Per aquesta ocasió com que ja sabia que picaríem molt, que dinaríem molt més i que segur que els amics encara que no tenien que portar res també portarien cosa doncs vaig fer unes broquetes de pinya i mango, un flam d'ametlla i com a novetat aquest flam de cafè!!!!
FLAM DE CAFÈ
Ingredients:
1 pot de llet condensada
1 mida del pot de llet
3 ous
3 sobres de cafè soluble
Caramel
1 brik de nata per muntar
Encenem el forn a 175ª
Barregem tots els ingredients menys el caramel
amb el minipimer.
Caramel·litzem un motlle i posem la preparació
anterior en ell.
Posem en el forn a bany maria aproximadament
uns 40 minuts.
Una vegada fred el desemmotllem i decorem amb
la nata muntada.
Espero que us agradi!
m'encanten tots els flams, pero el de café és un dels meus preferits! petons
ResponEliminaSols fas coses bones quan no hi som, ja "t'apanyaré" a mi també m'agraden els flams. Ara per Nadal podria ser que veiessim alguna cosa a BCN?
ResponEliminaPotser, potser...
ResponEliminaun flam gegant!!! M'encanta! I més si és de cafè! Petons
ResponEliminaQuina gran combinació, aquesta recepta ens ofereix una gran solució per les postres. Felicitats pel blog tan maco que tens. Et convidem a visitar-nos en www.quinabonapinta.blogspot.com Bon any 2013!!!
ResponElimina