Avui una coca que ja tinc penjada en el bloc
però a la que li he fet una modificació (afegir cacau) i he enfornat amb el meu
nou motlle de bund cake. Per la xarxa hi ha nombrosos bund cake a quin millor, però jo de moment
volia estrenar el motlle, veure com anava i poc a poc arriscar-me amb altres
receptes. A més a més molts d’aquests pastissos porten molta mantega i no volia
afegir més greixos al pastís!
COCA DE TARONJA I XOCOLATA
Ingredients:
1 taronja
3 ous
1 iogurt
250 g de sucre
250 g de farina
100 g d’oli
1 sobre de llevat Royal
30 g de cacau
Jo la vaig fer amb la Thermomix, però es pot
fer amb el minipimer barrejant-ho tot junt.
Posar
en el got de la thermomix el sucre, la taronja a trossos (ben rentada) i els
ous, programar 3 minuts a 37º i velocitat 5.
Després afegim el iogurt, i l’oli per
barrejar-ho tot a velocitat 2 i mig.
Finalment s’afegeix la farina i el llevat
durant 15 segons a la mateixa velocitat, acabant de barrejar-ho amb l’espàtula.
Separem la massa en dues parts més o menys
iguals i a una afegim el cacau i barregem molt bé.
Posem la primera massa en el motlle de bund
cake i després posem la massa amb el cacau i amb una cullera barregem les
masses com si féssim un dibuix.
Enfornar amb el forn calent a 180º uns 30
minuts a sobre de la reixeta perquè passi la calor pel forat del motlle.
Cada dia te superes mes. ha de ser booonnniiiiiisssssiiiiiimmmmmmaaaaaa
ResponEliminaM'encanten els bundt cake, sempre que puc utilitzo aquest motlle en forma de corona perquè trobo la presentació queda genial! i la taronja hi dóna un gustet boníssim!
ResponEliminaquina bona pinta te!! i la combinacio de sabors, que dir, xocolata i taronja sempre casen molt be! petons
ResponEliminaEls bundt cakes són la bomba, eh? Encara que a mi se m'han enganxat pastissos un parell de vegades... jajaja Aquesta coca ha de ser un espectacle!
ResponEliminaPetons
Sandra
Sin duda buenisima,me encanta la combinacion de naranja y chocolate.
ResponEliminaBesets.