dimecres, 10 d’abril del 2013

PASTÍS DE BROSSAT



L’altre dia tenia ganes de cosa dolça i no sabia que fer. Vaig obrir la nevera i al trobar-me amb una terrina de brossat vaig tenir la solució!
M’encanten les formatjades de brossat, el brossat amb mel, el brossat amb salmó... i que més bo que fer un pastís de brossat???
Espero que us agradi tant com els de casa i a mi!



PASTÍS DE BROSSAT
Ingredients:
1 panet
½ got de llet o una mica més
4 ous
500 g de brossat
Ratlladura de pell de llimona
200 g de sucre
Canyella (aprox. una culleradeta)
Remullar el panet amb la llet, anar desfent amb una forquilla.
Després afegim la resta dels ingredients i ho triturem tot amb el minipimer.
Escalfem el forn a 180º.
Posem la massa en un motlle d’uns 24 cm de diàmetre i l’enfornem uns 30 minuts.
Una vegada cuit barregem dues cullerades de sucre amb una culleradeta de canyella i empolsimem tot el pastís. Gratinar uns 5 minutets.




 
Espero que us agradi!

6 comentaris:

  1. Es veu realment deliciós. Fa tant de temps que no en menjo...! M'hauré de quedar amb la recepta ;)

    Petonets!

    ResponElimina
  2. mmmm quina pinta!! ja et dic jo que m'agrada és poc, m'encnta!! aiii si estigues a casa teva! petons

    ResponElimina
  3. Doncs per ser improvisat té una pnta sensacional!
    A mi també m'encanta el brossat, amb mel queda deliciós.

    ResponElimina
  4. Enhorabona Sílvia! t'hem atorgat el premi Best Blog! Un petó des de http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. Quants record em porta el brossat!!! m'apunto aquest pastís!

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!