L’altre dia tenia ganes de cosa dolça i no
sabia que fer. Vaig obrir la nevera i al trobar-me amb una terrina de brossat
vaig tenir la solució!
M’encanten les formatjades de brossat, el
brossat amb mel, el brossat amb salmó... i que més bo que fer un pastís de
brossat???
Espero que us agradi tant com els de casa i a
mi!
PASTÍS DE BROSSAT
Ingredients:
1 panet
½ got de llet o una mica més
4 ous
500 g de brossat
Ratlladura de pell de llimona
200 g de sucre
Canyella (aprox. una culleradeta)
Remullar el panet amb la llet, anar desfent
amb una forquilla.
Després afegim la resta dels ingredients i ho
triturem tot amb el minipimer.
Escalfem el forn a 180º.
Posem la massa en un motlle d’uns 24 cm de diàmetre
i l’enfornem uns 30 minuts.
Una vegada cuit barregem dues cullerades de
sucre amb una culleradeta de canyella i empolsimem tot el pastís. Gratinar uns
5 minutets.
Espero que us agradi!
Es veu realment deliciós. Fa tant de temps que no en menjo...! M'hauré de quedar amb la recepta ;)
ResponEliminaPetonets!
Marinaaaa que no ho tens tan lluny!!!
ResponEliminammmm quina pinta!! ja et dic jo que m'agrada és poc, m'encnta!! aiii si estigues a casa teva! petons
ResponEliminaDoncs per ser improvisat té una pnta sensacional!
ResponEliminaA mi també m'encanta el brossat, amb mel queda deliciós.
Enhorabona Sílvia! t'hem atorgat el premi Best Blog! Un petó des de http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/
ResponEliminaQuants record em porta el brossat!!! m'apunto aquest pastís!
ResponElimina