I avui un altre pa del llibre “Panes creativos”
a quin més bo!!! Estic fent una feinada provant les receptes i la veritat és que
totes les que he provat són magnifiques!
Avui us presento un pa dels d’abans,
saborós, nutritiu, agradable...
PA DE SÈGOL AMB FRUITS SECS
350 g de farina de força
150 g de farina de sègol
150 g de llet
150 g d’aigua
20 g d’oli
10 g de sal
15 g de llevat
Fruits secs: nous i pipes o nous i panses
Sèsam per decorar
Tant fàcil com l’altre es barregen tots els
ingredients sense els fruits secs fins tenir una massa homogènia. Llavors
afegim la quantitat de fruits secs que ens agradi ( a la recepta original posa
250g). Deixem reposar uns 10 minuts i llavors el posem en un motlle de
plum-cake.
Deixem que reposi fins que pugi el doble.
Escalfem el forn a 210º i l’enfornem uns 20
minuts..
Està boníssim tant amb dolç com amb salat!
Cada vegada fas mes coses noves. Ja esper-ho aquest estiu per poder tastar-les totes. ja ja
ResponEliminaM'encanten els pans de llavors tan enriquits i nutritius com aquest. Són super gustosos, i molt sans.
ResponEliminaAmb el tall que té , ha de ser molt bó. Talc om dius tu , per combinar amb dolç o salat:
ResponEliminaPetons
aquest pa sol es bonissim!!!
ResponEliminaara nopuc fer pa però estic veient molts pans i a mi m'encanta fer-ne! molt bona pinta!
ResponElimina