ENREIXAT DE VERDURES
Ingredients:
1 làmina pasta de full
300 g d’espinacs frescos
2 llaunes petites de tonyina
2 ous durs
Un grapat de panses
2-3 cullerades de tomàquet fregit
Sal i pebre
Encenem el forn a 220ª
En una paella posem les bledes i els espinacs
amb una cullerada d’aigua i tapem per coure’ls.
Afegim les dues llaunes de tonyina, les panses
i el tomàquet i anem remenant fins que es barregi tot be.
Ratllem els dos ous durs i els afegim.
Corregim de sal i pebre.
Partim
la làmina de pasta de full per la meitat pel llarg. En una de les parts
fem tot de tallets amb un ganivet afilat o amb un petit corró que ja té les
marques fetes.
A la part que no hem tallat posem el farcit,
mullem les vores amb aigua i ho tapem amb l’altre part, pintem amb ou batut i
enfornem 20-25 minuts fins que estigui ros.
Una vegada cuit deixem que es refredi a sobre
una reixeta.
Espero que us agradi!!!
Jo vaig comentant,(cosa que tu no me fas a mi)ha de ser molt bo i a mi que m'agrada tant la verdureta...ja ho passaré a la meva cuinera.
ResponElimina