Aquesta recepta
la vaig veure en ple hivern en un
programa de Ib3, la televisió de les Illes Balears. Tot d’una em va agradar
però vaig pensar que era una bona recepta per fer quan ja fes una mica de calor
i aprofitant que avui (encara que per a mi es cada dia) és el dia de la Mare li
dedico aquesta bavaresa a la meva mare i a totes les mares i la poso a la
llista de receptes a fer aquest estiu, mare!!!
Buscant per la
xarxa la trobareu feta amb papaia fresca (aquí és difícil de trobar), preparada amb la Thermomix, posant clares d’ou,
bé de moltes maneres, però aquesta és fàcil, senzilla i està molt bona!
Ingredients:
1 pot de 400 g de
polpa de papaia
500 g de nata
muntada
200 g de sucre
12 fulles de
gelatina
40 ml de licor
tipo cointreau
Posem a
rehidratar les fulles de gelatina amb aigua.
En un bol posem
la meitat de la polpa de papaia, afegim el sucre i el licor i remenem bé.
Amb la resta de
polpa escalfada afegim les fulles de
gelatina escorregudes per dissoldre-les.
Barregem amb
moviments envolvents la nata amb tota la polpa de papaia i ho posem en un
motlle de plum-cake com a mínim 4 hores a la nevera.
Adornar amb
papaia fresca i unes fulles de menta!
Espero que us
agradi!
la mama te diu: Gràcies filla. m'agrada que te'n recordis' Com que dins de un mes ens veurem ja me la faràs. Petons.
ResponEliminadoncs em sembla un postre fantastic pel temps que vé...sabies que la papaia és tan bona per l'intesti!??? és un aliment complet!! petons
ResponEliminaostres, hem coincidit molt en la recepta, jo l'he fet de mango.
ResponEliminaAra que fa calor, aquestes postres de mousse de fruita vénen molt de gust, oi?
pues siiii queda tant fresquet!!!
ResponEliminaLa papaia diuen que és tant bona per la nostra salut, però té un gust molt especial, que agrada molt o gens. La proposta que ens fas m'agrada molt!!
ResponEliminaA casa va empatar Teresa!!!
ResponElimina