Aquest és un dels pastissos que vaig fer per
una trobada molt emocionant que vam fer amb els amics on vam poder tornar a
trobar-nos amb tots els fills i ara també amb l’afegitó de les seves parelles!
Va ser un dels dies més emotius de l’estiu
veient com aquells nens s’havien convertit amb homes i dones i que ja feien el
seu camí, però que a la vegada buscaven la complicitat dels pares per poder
trobar-se tots i gaudir d’una magnífica vetllada!
GRÀCIES a tots els que vau venir i els que
encara que no veu poder, veu estar molt presents en totes les converses! I rialles!!!!
PETONS A TOTES I TOTS!!!
PETONS A TOTES I TOTS!!!
PASTÍS DE CÍTRICS
Ingredients:
150 g de melindros
50 g de mantega
600 g de formatge tipus Philadelphia
300 g de iogurt ensucrat
el suc d’una llima
8 fulls de gelatina
100 g de sucre
15 cullerades de suc de llimona, taronja i
pomelo (fent predominar més un que l’altre segons us agradin)
Desfer els melindros amb les mans i afegir la
mantega fossa. Continuar amassant fins que s’hagi begut tota la mantega.
En un motlle desemmotllable, el folrem de
paper de forn i anem posant tota la massa anterior formant la base del pastís.
Mentre preparem el farcit posem el motlle a la nevera.
A part barregem el formatge amb els iogurts i
el suc de la llima amb el minipimer.
Hidratem els fulls de gelatina durant un 10
minuts i després els desfem amb el suc calent dels cítrics.
Barregem els sucs amb la barreja de formatge i
iogurt amb el minipimer i ho posem en el motlle preparat.
Deixem que qualli tota la nit.
Una vegada quallat el desemmotllem i l’adornem
amb llimona, llima, pomelo o taronja.
Espero que us agradi!
aquest pastís té una pinta de vici!!! fresc i bo! petons
ResponEliminaSi que fa gana Silvia , avam si el faig un dia , petons !!!
ResponEliminaUN pastis molt bó i refrescant.
ResponEliminaPetons
Si realment va ser una trobada ben polida...;)i si a més na Silvia ens posa la cirereta amb aquestes postres, s'haurà de repetir!
ResponEliminaEs cert que va gana de provar!!
ResponEliminaSegur que va ser un pastís deliciós, a l'alçada d'una ocasió tan especial!
ResponEliminaQué buenísima pinta tiene este pastel... me encanta... con tu permiso, me lo llevo.
ResponEliminabesotes
Este postre lo hago hoy mismo jajaja, que buena pinta tiene!!
ResponElimina