dimecres, 10 de juny del 2009

CARLOTA AMB PASTA DE TRUFA



CARLOTA AMB PASTA DE TRUFA


L’altre dia van tenir un sopar i com a tots els amics els hi agrada la xocolata em vaig decidir per una adaptació de les carlotes i la pasta de trufa del llibre “Cuinar és senzill” de la Montserrat Seguí.

Ingredients

Melindros

Pasta de trufa
200 grs de xocolata fondant
2 briks de nata per muntar
2 cullerades d’aigua
3 cullerades de sucre
80 grs de mantega


Col•locar els melindros en el motlle escollit, cobrim tota la superfície (jo els rego amb una mica de vi dolç)
Fer la pasta de trufa: fondre la xocolata amb l’aigua i el sucre al bany maria o al microones. Deixar que es refredi una mica i afegir la mantega remenant fins que es barregi bé.
Muntar la nata i afegir-la a poc a poc a la xocolata una vegada freda.
Posar la pasta de trufa a dins de la carlota, tapar bé amb els melindros i deixar-la a la nevera fins que agafi consistència. (és millor fer-la el dia abans)

Espero que us agradi!!!

3 comentaris:

  1. Oh, Sílvia!! Aquesta carlota és la bomba!! Amb aquesta trufa de xocolata... mmmm!!! :) Quina delícia!
    Petons!

    ResponElimina
  2. Ohhhhhhhhh esta chalotta tiene que ser pecado jajajaja, pero que sepas que te la copio para que no pequers tu sola.
    Un besazo Silvia y bon día

    ResponElimina
  3. Un altre pastís directe a la llista de receptes per a xocoaddictes... amb aquest farcit ha de fer moooolt gust de xocolata :)

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!