divendres, 17 de juliol del 2009

OUS FARCITS



Aquest és un dels entrants preferits de la meva filla i fins i tot de tant en tant els prepara ella mateixa per contribuir a la cuina.


OUS FARCITS

Ingredients

4 ous durs
Maionesa
Olives
Tonyina
Enciam



Fer els ous durs, deixar-los refredar i buidar el rovell que el barrejarem amb la maionesa, les olives talladetes i la tonyina esmicolada.
Adornar amb l'enciam tallat a juliana.

Molt fàcil i bona!!!
Espero que us agradin!!!

4 comentaris:

  1. Si són els ous de quan jo era petita!!! nyam... m'encantaven, però, no sé perquè jo no els faig mai! hauré de posar-hi remei!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. M'encantan, jo el s faig igual....

    Bssss

    ResponElimina
  3. Sílvia, veig que has posat la directa! ;) jeje
    Aquests ous farcits, com a entrant ara a l'estiu, m'encanten! Merci per recordar-me-la! :)
    Petons!

    ResponElimina
  4. G`racies a totes: la veritat que és una recepte d'aquelles que la prep i quan tornes d'un dia de platja o per anar en barca és fantàstica.
    Els ous són molt grocs per que com ja us he dit alguna vegada són de les meves gallinetes!!!
    Petons

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!