divendres, 17 de juliol del 2009

TOMÀQUETS FARCITS


Avui és una d'aquelles receptes fresques que quan arriba l'estiu i els tomàquets bons entra com si res.

TOMÀQUETS FARCITS

Ingredients:
8 tomàquets vermells (2 per persona)
Enciam
2 llaunes de tonyina
Olives
Maionesa: oli, sal, ou, all.


Rentar els tomàquets i tallar una mica la part de dalt per poder buidar-los. Deixar cap per avall per deixar anar tota l'aigua.

Mentres tallar l'enciam petitó, les olives i esmicolar la tonyina.

Fer una maionesa amb un ou, una mica de sal, un all petit i oli, que quedi espeseta.

Barrejar els ingredients amb la maionesa i omplir els tomàquets. Decorar i posar a la nevera fins el moment de servir ja que han d'estar fresquets.

Espero que us agradin!!

3 comentaris:

  1. Oh, amb unes tomates de Montserrat o de pera com en diem a Girona, quina delícia!! :)
    Petons!

    ResponElimina
  2. Hola Mercè: la veritat que estàn molts bons i com que es un goig tenir tomàquets ara aprofito.
    Petons i ànims!!!

    ResponElimina
  3. Ai, quins records... quan jo vaig arribar a casa, la mare del meu amo en feia tot sovint... A veure si el convenço perque en faci algún día... ronyeu!!!

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!