dijous, 13 d’agost del 2009

CANELONS D'ESTIU


Una recepta bona de fer i fresqueta per aquests dies d’estiu tan calorosos.


Ingredients
1 paquet de canalons
Enciam
Olives
Tonyina
Maionesa
Ou dur


Bullim els canelons en una olla amb aigua bullint els anem tirant a poc a poc i els deixem bullint 10 minuts.
Mentres tallem l’enciam a julienne, les olives petites, esmicolem la tonyina i ratllem l’ou dur.
Tot ho barregem amb dues o tres cullerades de maionesa (si és feta a casa millor que millor)

Omplim els canelons i els col•loquem en una safata. Els adornem amb maionesa, pastanaga, olives, tàperes, enciam… el que ens vingui més de gust.
Els posem a la nevera fins el moment de servir.

Espero que us agradin!!!

2 comentaris:

  1. Ostres Silvia, quins canelons mes bons i facils de fer!! Me l'apunto! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  2. Gràcies Mercè: jo m'apuntp moltes de les teves receptes. Gràcies.

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!