dimecres, 5 d’agost del 2009

LLET MERENGADA


Avui és una recepta fàcil de fer ja que la va fer la meva filla un dia que tenia ganes d’entrar a la cuina, i jo no desaprofito l’ocasió perquè faci de les seves.

LLET MERENGADA

Ingredients:
150gr de sucre
La pell d’una llimona
1 litre de llet freda
2 clares d’ou
Canyella en pols

La meva filla la va fer amb la thermomix ja que així va experimentant.

Posar el sucre en el got per fer sucre molt a velocitats 5-10.
Afegir la pell de la llimona i tornar a triturar (queda un sucre aromatitzat molt bo).
Després afegir la llet i les clares i batre uns segons a velocitat 4.
Posar la llet merengada a dins recipients petits (tipus glaçoneres) i congelar.
En el moment de servir posar a la thermomix per triturar a velocitats 5-10.
Servir molt freda en copes i empolsimada amb canyella.

Esperem que us agradi!!!

2 comentaris:

  1. És fantàstic que els nens i nenes entrin a la cuina per provar i aprendre, oi?
    Aquesta llet merengada li devia quedar deliciosa a la teva filla, ideal per prendre fresqueta per berenar. Felicitats a la cuinera!

    ResponElimina
  2. Gràcies Gemma: la veritat que sempre que volen els deixo fer coses a la cuina i sino s'inventan plats amb diferents ingredients com fulles, herba, arròs...Sort que no me'ls fan provar!!!!Que continuin les bones vacances!!!

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!