Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dimecres, 14 d’octubre del 2009
ALBERGÍNIES AL FORN O MICROONES
Aquestes albergínies les vaig veure en un bloc però malauradament no me'n recordo quin. Les vaig trobar molt fàcils de fer i són un acompanyament ràpid i bo tant per carn o peix o fins i tot per menjar-les totes soles.
4 albergínies
Oli, all i julivert
Pinyons
Tallar les albergínies en tallades rodones d'un cm. d'ample i fer-los uns talls amb el ganivet a sobre com un reixat i salar-les. Deixar-les uns 30 minuts perquè deixin anar el suc.
Posar en el got del minipimer 1 all, julivert i 100cc d'oli i triturar-ho molt bé.
Envernissar un motlle de Pirex amb l'oli i posar damunt les albergínies pintant-les també amb l'oli.
Coure 4 minuts al micro a màxima potència.
Afegir uns pinyons si es vol a sobre de cada albergínia i gratinar.
Espero que us agradin!!!
M'encanten les albergeníes, sobretot com aquestes que no van fregides...
ResponEliminaLa veritat és que queden molt bé i si a més és hi poses els pinyons i una mica de formatge per gratinar són boníssimes!!!
ResponElimina