dimecres, 14 d’octubre del 2009

ALBERGÍNIES AL FORN O MICROONES


Aquestes albergínies les vaig veure en un bloc però malauradament no me'n recordo quin. Les vaig trobar molt fàcils de fer i són un acompanyament ràpid i bo tant per carn o peix o fins i tot per menjar-les totes soles.


4 albergínies
Oli, all i julivert
Pinyons
Tallar les albergínies en tallades rodones d'un cm. d'ample i fer-los uns talls amb el ganivet a sobre com un reixat i salar-les. Deixar-les uns 30 minuts perquè deixin anar el suc.
Posar en el got del minipimer 1 all, julivert i 100cc d'oli i triturar-ho molt bé.
Envernissar un motlle de Pirex amb l'oli i posar damunt les albergínies pintant-les també amb l'oli.
Coure 4 minuts al micro a màxima potència.
Afegir uns pinyons si es vol a sobre de cada albergínia i gratinar.
Espero que us agradin!!!

2 comentaris:

  1. M'encanten les albergeníes, sobretot com aquestes que no van fregides...

    ResponElimina
  2. La veritat és que queden molt bé i si a més és hi poses els pinyons i una mica de formatge per gratinar són boníssimes!!!

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!