dimecres, 14 d’octubre del 2009

BAVAROIS DE LLIMONA



INGREDIENTS:
4 llimones
500grs de nata
4 fulles de gelatina

Hidratar les fulles de gelatina amb una mica d'aigua.
Exprimir les llimones i reservar el suc, que després escalfaren per barrejar amb la gelatina hidratada.
Montar la nata fins que tingui consistència i barrejar amb el suc de les llimones una vegada estigui fred.
Posar en un motlle de plum-cake i deixar quallar mínim dues hores. (aquest pastís és millor fer-lo d'un dia per l'altre)
Adornar segons gustos.
Espero que us agradi!!!

9 comentaris:

  1. M'encanten aquests pastissos frescs i àcids, entren molt bé.
    No poses gens de sucre?

    ResponElimina
  2. Hola Gemma: no li vaig posar ja que la nata crec que ja és prou dolça i les llimones eren de casa i sabia que eren bones.

    ResponElimina
  3. Tiene que estar rico, riquisimo..Te lo copio.

    Bsss

    ResponElimina
  4. Que refrescant!Té que estar boníssim!!!
    I mira que es veu facilet. Anotada queda.

    Petonets preciosa.

    Vanesuky.

    ResponElimina
  5. Que fàcil de fer... i segur que queda molt i molt bo. La faré ben aviat.
    ptns.

    ResponElimina
  6. Sílvia; -Cuinar és senzill- Has jugat amb ventatge... les llimones són de casa teva... per tant bo de debó.¡¡ Que vaigi de gust Sílvia¡¡. Josepb -menja de bacallà-

    ResponElimina
  7. Sílvia, una bavarois deliciosa!!
    Aquesta és de les receptes que sol agradar a tothom! :)
    Petons!

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!