
INGREDIENTS:
4 llimones
500grs de nata
4 fulles de gelatina
Hidratar les fulles de gelatina amb una mica d'aigua.
Exprimir les llimones i reservar el suc, que després escalfaren per barrejar amb la gelatina hidratada.
Montar la nata fins que tingui consistència i barrejar amb el suc de les llimones una vegada estigui fred.
Posar en un motlle de plum-cake i deixar quallar mínim dues hores. (aquest pastís és millor fer-lo d'un dia per l'altre)
Adornar segons gustos.
Espero que us agradi!!!
súper refrescant i moooolt bo! petons.
ResponEliminaM'encanten aquests pastissos frescs i àcids, entren molt bé.
ResponEliminaNo poses gens de sucre?
Hola Gemma: no li vaig posar ja que la nata crec que ja és prou dolça i les llimones eren de casa i sabia que eren bones.
ResponEliminaTiene que estar rico, riquisimo..Te lo copio.
ResponEliminaBsss
Que refrescant!Té que estar boníssim!!!
ResponEliminaI mira que es veu facilet. Anotada queda.
Petonets preciosa.
Vanesuky.
Que fàcil de fer... i segur que queda molt i molt bo. La faré ben aviat.
ResponEliminaptns.
Sílvia; -Cuinar és senzill- Has jugat amb ventatge... les llimones són de casa teva... per tant bo de debó.¡¡ Que vaigi de gust Sílvia¡¡. Josepb -menja de bacallà-
ResponEliminaSílvia, una bavarois deliciosa!!
ResponEliminaAquesta és de les receptes que sol agradar a tothom! :)
Petons!
Fàcil de fer i bona. Tot un gust!!!
ResponElimina