dijous, 8 d’octubre del 2009

ALBERGÌNIES AMB GAMBES


Com ja us havia dit aquest estiu hem tingut moltes esbergínies i he tingut que ingeniar-me-les per poder fer coses i congelar.

Ingredients:
4-5 esbergínies petites (aquí són petites i lila clar)
200 grs de gambes
Oli
Formatge per gratinar
Beixamel
1/2 de llet
40grs de farina
50 grs de mantega

Tallar les esbergínies a llenques llargues i primes. Salar-les i deixar que suin una mitja hora.
Després les podem fregir o cuinar al microones que així tindrien menys oli. Les reservem.
Sofregim les gambes amb una mica d'oli i les pelem i reservem.
Les pells si volem les posem amb la llet de fer la beixamel perquè agafi gust.

Fem la beixamel desfent la mantega en el cassó, afegim la farina i la torrem i finalment la llet una vegada colada. Anem remenant fins que espesi i posem sal, pebre i nou moscada.
Per muntar el plat posarem una capa de beixamel, una capa d'esbergínies, una de gambes, una d'esberginies i beixamel i formatge per gratinar.
Després gratinar al forn fins que tinguin un color bonic.
Espero que us agradi!!!

4 comentaris:

  1. Que bones!!A mi m'encanten encara que em senten molt bé, però amb gambetes l'haig de tastar com sigui!!

    Petonet maca.

    Vanesuky.

    ResponElimina
  2. Prova-les que segur que t'agraden ja que queden molt fines de gust!.

    ResponElimina
  3. Hola Silvia, hacia mucho que no te visitaba, pero he estado algo mising.
    Siempre relleno las berenjenas con carne, nunca de pescado, asi que te lo copio por que deben estar riquisimas.
    Un besito

    ResponElimina
  4. Tenen que estar bonissimes!!!!
    Prenc nota....


    Besades

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!