Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dijous, 8 d’octubre del 2009
ALBERGÌNIES AMB GAMBES
Com ja us havia dit aquest estiu hem tingut moltes esbergínies i he tingut que ingeniar-me-les per poder fer coses i congelar.
Ingredients:
4-5 esbergínies petites (aquí són petites i lila clar)
200 grs de gambes
Oli
Formatge per gratinar
Beixamel
1/2 de llet
40grs de farina
50 grs de mantega
Tallar les esbergínies a llenques llargues i primes. Salar-les i deixar que suin una mitja hora.
Després les podem fregir o cuinar al microones que així tindrien menys oli. Les reservem.
Sofregim les gambes amb una mica d'oli i les pelem i reservem.
Les pells si volem les posem amb la llet de fer la beixamel perquè agafi gust.
Fem la beixamel desfent la mantega en el cassó, afegim la farina i la torrem i finalment la llet una vegada colada. Anem remenant fins que espesi i posem sal, pebre i nou moscada.
Per muntar el plat posarem una capa de beixamel, una capa d'esbergínies, una de gambes, una d'esberginies i beixamel i formatge per gratinar.
Després gratinar al forn fins que tinguin un color bonic.
Espero que us agradi!!!
Que bones!!A mi m'encanten encara que em senten molt bé, però amb gambetes l'haig de tastar com sigui!!
ResponEliminaPetonet maca.
Vanesuky.
Prova-les que segur que t'agraden ja que queden molt fines de gust!.
ResponEliminaHola Silvia, hacia mucho que no te visitaba, pero he estado algo mising.
ResponEliminaSiempre relleno las berenjenas con carne, nunca de pescado, asi que te lo copio por que deben estar riquisimas.
Un besito
Tenen que estar bonissimes!!!!
ResponEliminaPrenc nota....
Besades