Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dissabte, 10 d’octubre del 2009
PA DE MOTLLE
Sempre m’ha agradat fer pa a casa i des de que he trobat aquest magnífic bloc de l’Eva aixó encara és més fàcil ja que te un munt de receptes a quina millor.
Ingredients:
Massa mare (surt 300 grs de massa, es pot congelar la resta)
200 grs de farina de força
120 grs d’aigua
5 grs de llevat
Massa pa:
500 grs de farina de força
150 grs de massa mare
300 grs d’aigua
20 grs de sucre
10 grs de sal
50 grs de mantega
15 grs de llet en pols (jo no li vaig posar)
25 grs de llevat
Fer la massa mare el dia abans doncs ha de reposar 24 hores a la nevera.
Posar tots els ingredients a la panificadora i programar el programa amassar durant uns 15-20 minuts.
Massa de pa
Posar tots els ingredients a la panificadora i marcar el programa amassar (només una amassada i una pujada)
Posar la massa damunt una superfície enfarinada i fer dues parts en forma de cilindre.
Posar en els motlles i deixar pujar 1 hora 30 minuts.
Enfornar al forn preescalfat a 190ºC uns 35 minuts.
Deixar refredar a la reixeta.
La recepta l’he tret de l’Eva una gran fornera!!!
Jo també dic que lÉva és una gran fornera !!!!i tu per se qu´est nova amb tot aixó , ho fas molt bé , perque el pa fet a casa és lo més dificil que hi ha, i no és per feina és perquè no tenim els estrics necessaris.
ResponEliminaUna abrasada.
Encantada de coneixet , m´agrada molt la teva ubicació.
ResponEliminaSílvia, quins pans de motlle més preciosos!! :)
ResponEliminaEstic totalment d'acord, quin gran blog el de l'Eva!
Petons!
Aquest pa t'ha quedat molt bo!!! prenc nota de la recepta!!
ResponEliminaPetonets
La veritat és que aquest cap de setmana llarg m'he posat de valent amb els pans.
ResponEliminaI ja espero un llibre de pans pel meu sant que ja ho he deixat caure....
El blog de l' Eva és un punt de refèrecia pels que ens agrada fer pa. T' han quedat molt bé aquests pans...
ResponEliminaptns.