dissabte, 21 de novembre del 2009

CARAMELS



L'altre dia va caure a les meves mans el llibre "deixa'm cuinar a mi!" de la Maria Enrich i l'Ada Parellada i hi han receptes molt fàcils i bones per fer amb els joves.
I dit i fet em vaig posar a fer uns caramels per endur-me'n a l'excursió en "busca del rovelló perdut" i és que encara aquí la temporada no havia arrencat del tot.



Ingredients:
2 mesures de sucre
1 mesura de mel
Oli
Romaní i llimona


Hem de pintar les safates de fer glaçons amb una mica d'oli.
Desfarem el sucre i la mel i afegirem el romaní tallat molt petit i 30 gotes de suc de llimona.
Posar la barreja a les glaçoneres i esperar que es refredi.
Embolicar cada caramel amb paper de forn o de colors.

Un secret: van quedar boníssims però es que la mel està feta a casa, el romaní collit del jardí i les llimones del nostre hort.

Espero que us agradin!

5 comentaris:

  1. Genial estimada amiga!!! ideal per fer regals de nadal, oi?

    ResponElimina
  2. La veritat és que ja havia pensat que això seria un bon detallet per endur-me a BCN pels Nadals.

    ResponElimina
  3. Sílvia, amb productes casolans no m'estranya que fossin boníssims!!!!
    Petons!

    ResponElimina
  4. Gracies mels emporto.
    Deuen ser molt bons.

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!