Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dissabte, 14 de novembre del 2009
CROQUETES DE PERNIL SALAT
Ingredients:
Beixamel
1/2 litre de llet
80 grs de farina
90 grs de mantega
1 terrina de pernil salat picat
Farina de galeta
Ou
Fer la salsa beixamel de la següent forma: posar en un cassó la mantega perquè es fongui, després afegir la farina per torrar-la una mica i finalment s'afegeix la llet tèbia i es remena amb un batedor contínuament fins que bulli. Llavors afegim la sal, el pebre i la nou moscada.
Una vegada cuita afegim els tallets de pernil salat.
Posar la pasta en una safata i deixar refredar.
Agafar boletes de pasta i formar les croquetes passant-les per ou i farina de galeta.
Fregir amb oli abundant.
Espero que us agradin!!
Oh, quines croquetes mes bufones!! I de pernil salat han de ser bonissimes!! :)
ResponEliminaPetons!
Silvia; -Cuinar és senzill- Acabo de deixar el blog de; Annafs -m'agrada cuinar- de croquetes de bolets, ara aquestes de pernil salat... quina delicia aquets àpats amb croquetes i fetes a casa al igual que la beixamel... deliciòs Silvia¡¡. Que vaigi de gust Silvia. Josepb.
ResponEliminaHola: la veritat és que són molt fàcils de fer i boníssimes.
ResponEliminaPetons!!!
oooh, menjaria sempre croquetes, que bones que son, i les teves tan quedat tan bé!! molts petons.
ResponEliminaUmmmm!! a mi també m'agraden molt les croquetes, a més, aquestes, tenen una pinta...
ResponEliminaT'agafo un parell.
Petonets.
Què bones i que "socorridas" (no se com dir-ho...)són les croquetes! a casa ens encanten de tota mena. Aquestes fan molt bona pinta!.
ResponEliminaSalutacions (des de comacasa-res)
Gràcies: la veritat es que a la cuina ara tinc una pasta de croquetes esperant per formar-les.Sempre van be i si les congeles sempre en tens.
ResponEliminaPetons!