dissabte, 14 de novembre del 2009

CROQUETES DE PERNIL SALAT



Ingredients:

Beixamel
1/2 litre de llet
80 grs de farina
90 grs de mantega

1 terrina de pernil salat picat

Farina de galeta
Ou

Fer la salsa beixamel de la següent forma: posar en un cassó la mantega perquè es fongui, després afegir la farina per torrar-la una mica i finalment s'afegeix la llet tèbia i es remena amb un batedor contínuament fins que bulli. Llavors afegim la sal, el pebre i la nou moscada.
Una vegada cuita afegim els tallets de pernil salat.
Posar la pasta en una safata i deixar refredar.
Agafar boletes de pasta i formar les croquetes passant-les per ou i farina de galeta.
Fregir amb oli abundant.

Espero que us agradin!!

7 comentaris:

  1. Oh, quines croquetes mes bufones!! I de pernil salat han de ser bonissimes!! :)
    Petons!

    ResponElimina
  2. Silvia; -Cuinar és senzill- Acabo de deixar el blog de; Annafs -m'agrada cuinar- de croquetes de bolets, ara aquestes de pernil salat... quina delicia aquets àpats amb croquetes i fetes a casa al igual que la beixamel... deliciòs Silvia¡¡. Que vaigi de gust Silvia. Josepb.

    ResponElimina
  3. Hola: la veritat és que són molt fàcils de fer i boníssimes.
    Petons!!!

    ResponElimina
  4. oooh, menjaria sempre croquetes, que bones que son, i les teves tan quedat tan bé!! molts petons.

    ResponElimina
  5. Ummmm!! a mi també m'agraden molt les croquetes, a més, aquestes, tenen una pinta...
    T'agafo un parell.
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Què bones i que "socorridas" (no se com dir-ho...)són les croquetes! a casa ens encanten de tota mena. Aquestes fan molt bona pinta!.
    Salutacions (des de comacasa-res)

    ResponElimina
  7. Gràcies: la veritat es que a la cuina ara tinc una pasta de croquetes esperant per formar-les.Sempre van be i si les congeles sempre en tens.
    Petons!

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!