Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dijous, 18 de febrer del 2010
CAKE D’ESPÀRRECS, TOMÀQUETS I FORMATGES
Ingredients:
3 ous
150 g de farina
1 sobre de llevat
100 ml d’oli
125 ml de llet
100 g de formatge emmental ratllat
100 g de mozzarella
100 g de roquefort
4 tomàquets de ferro
12 espàrrecs verds de pot (millor frescos, però no n’hi havien)
Sal i pebre
Vaig passar per una mica d’oli els espàrrecs i els tomàquets pelats. Deixar refredar.
Després vaig barrejar els ous, la farina,el llevat, l’oli , els formatges, sal i pebre, triturant-ho tot bé amb el minipimer.
Després vaig afegir els espàrrecs amb els tomàquets i ho vaig abocar en un motllo de plum-cake que havia pintat amb oli i empolsimat amb farina de galeta.
Amb el forn calent a 180º coure’l uns 30 minuts.
Espero que us agradin les petites modificacions!!! A casa ens agraden molt el formatges i si són forts encara més.
Veig que hi has afegit roquefort, el gust deu ser una miqueta més intens, per als que els agraden els gustos dominants del formarge.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
M'agrada molt aquesta combinació!
ResponEliminaPetonets
Hola Dolça: el pastís va triumfar. Estava molt bo i com a tots ens agrada el roquefort el vaig canviar perquè tingués un gust fortet.
ResponEliminaGràcies per les idees!!!
Petons.