Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dissabte, 27 de març del 2010
PA DE PESSIC
Hi ha moltes receptes de pa de pessic, però aquesta us asseguro que queda molt bé.
Ingredients
125 g de sucre
125 g de farina
4 ous
1 culleradeta de Royal
Raspadura de llimona
En un bol hem de barrejar els ous sencers amb el sucre fins que quedi una crema esponjosa, llavors afegir la raspadura de llimona.
Després afegim la farina i el llevat tot passat pel sedàs, remenem una mica fins incorporar-ho tot bé.
En un motlle de 26 cm untat amb mantega i millor amb un paper de forn al fons coure'l al forn calent 180º uns 30 minuts.
Quann el traiem del forn, per treure-li l'aire el deixem caure d'un pam tres o quatre vegades i així no baixa.
És una bona base per fer tota mena de pastissos.
Espero que us agradi!
Aquestes receptes sempre va bé tenir-les a mà, serveixen com a base de molts altres pastissos. Per exemple, per la Mona de Pasqua de la setmana que ve ;)
ResponEliminaHola Gemma: la veritat es que és la base de la mona que faré demà.
ResponEliminaHola Sílvia, el pa de pessic és una de les receptes més nostrades per excel·lència, tu com sempre l'has bordada!! Aquesta recepta i el teu pa de pessic son espectaculars. Molts petons i bones vacances
ResponEliminaBonissim. Jo hi he afegit una base de galeta mantega glacé.
ResponElimina