Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dissabte, 24 d’abril del 2010
CROISSANTS BRIOCHÉS
Començo a recuperar receptes fetes però no posades en el bloc, almenys així estaré una mica més activa...
L'"altre" dia tenia " temps" i ganes i vaig fer aquests croissants brioches que queden molt bons per menjar el mateix dia, després no són tan bons.
Queden vistosos i plens de melmelada o crema de xocolata estan.....
Ingredients:
1 ou
250 ml de llet
2 cullerades de sopa de llet en pols
3 cullerades de sopa de sucre
500 g. de farina
1 sobre de llevat
90 g de mantega
Si volem crema de xocolata o melmelada.
Escalfar la llet perquè estigui tèbia i barrejar-la amb el llevat. Després afegirem la farina, el sucre , la llet en pols i l'ou i ho barregem tot molt bé.
A poc a poc afegirem la mantega tallada a trossets i anirem afegint-la a la massa.
Deixem reposar un mínim de 30 minuts.
Estirem la massa formant un rectangle de 40x50cm i 4mm de gruix.
Tallem els triangles per formar els croissants, començant per l'extrem més amplei acabant amb la punta. (si els volem omplir de xocolata, els omplim ara, o després que cadascú els obri i els farceixi del que vulgui).
Posem a la safata del forn amb un paper de forn o Silpat i deixem pujar 1 hora més.
Pintarem els croissants amb llet batuda amb sucre.
Escalfar el forn a 180º I enfornar entre 10-15 minuts.
Espero que us agradin!!!!
Les masses de brioix son molt complicades, pero a tu t'han quedat perfectes! Ara mateix me'n prendria un per esmorzar, amb una mica de xocolata i un cafe amb llet...
ResponEliminaTenen molt bona pinta!! uns croissnt autentics!jo també me'n menjaria un!
ResponEliminaSalutacions! (des de comacasa-res)
Hola a les dues: van quedar molt bé per fer i menjar, i després els ompliem de xocolata i uns segons al micro i estàven...
ResponEliminaPetons
Me'ls imagine mullats en una bona xocolata! Mmmmh!
ResponEliminaCom diu Xavier amb un xocolati, ummmm!!!
ResponEliminaBsss
Sílvia, mira que si m'han agradat que m'emporto la recepta. Tenen una pinta deliciosa! I semblen tant fàcils de fer...
ResponEliminaFelicitats. Una abraçada
Oh, quina preciositat de croissants!! I de brioix, bonissims!! I si a dins hi posem xocolata, llavors ja son una delicia. ;)
ResponEliminaPetons!
Fan molt bona pinta , jo també me'ls imagin amb xocolata.
ResponEliminaHe guaitat un poc pel teu bloc i m'ha agradat.
Una besada