Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dijous, 22 d’abril del 2010
ROLES D'ENDÍVIA
Després de molts de dies sense escriure, començo a donar senyals de vida amb aquesta recepta tan senzilla i tan bona a la vegada. Queda cruixent i és un altre manera que els nens mengin més verdures.
A casa ara tenim moltes "endívies" , aquí a Ciutadella a l'escarola li diuen endívia i amb ella fan una mena de bunyols,croquetes,rebossat... que està molt bo i és molt fàcil de fer.
Ingredients
Endívia
All
Julivert
Llet
Ou
Farina
Sal
Royal
Netegem l'endívia molt bé i la centrifuguem perquè tregui tota l'aigua. Després la tallem molt petita. Afegim l'all i julivert també molt petit, una cullerada de llevat Royal no molt gran, un rajolí de llet, l'ou una mica batut, sal i una mica de farina per lligar. Ha de quedar una pasta una mica espesa per poder agafar-la a cullerades.
Anem agafant pasta i l'anem fregint amb oli calent fins que l'acabem tota.
Espero que us agradi!!!
No coneixia aquesta recepta...la farem!
ResponEliminawow, quina delícia, aquest bunyolets d'endívia han de ser sublims. Molts petons.
ResponEliminaTenen una pinta excel·lent. Benvinguda de nou!
ResponEliminaUna abraçada. Feliç dia de Sant Jordi, guapa!
Una recepta ben original, aqui no tenim costum de fer les endivies aixi. Han de quedar cruixents per fora i meloses per dins, mmm...
ResponEliminaMOLT TIPIC DE LA ILLA
ResponEliminajo las solec fer anb truita tambe QUEDAN BONISIMAS
SALUT
Holaaaa: jo les vaig coneixer aquí a Ciutadella i ara ja les he incorporat el cada dia.
ResponElimina