dimecres, 16 de juny del 2010

CONFITS DE SANT JOAN


Seguint amb les receptes de Sant Joan us deixo una altra que espero que també us agradi molt.
S'han de fer uns 10-15 dies abans del dia que els necessitem.

CONFITS DE SANT JOAN

Ingredients

400 g de sucre llustre
1 clara d'ou (30 g)
4 gotes d'essència d'anís
colorants alimentaris


Batre la clara d'ou una mica i barrejar-la amb el sucre i les gotes d'essència.
Dividir la pasta en tants colors com vulguem fer.
Agafar 1/4 de pasta i posar 2-3 gotes de colorant vermell per fer els de color rosa i tornar a barrejar bé.
Fer un cuc (com de pastelina) i tallar al biaix els confits.
S'han d'anar posant en safates perquè s'assequin a l'aire fins els dies de les festes.

Hem d'anar fent tota la pasta de la mateixa manera canviant el colorant.

També es pot canviar l'essència fent de llimona més colorant groc pels grocs, de menta més colorant verd pels verds, de rosa més colorant vermell pels roses i d'anís més colorant blau pels blaus.

Espero que us agradin!

Amb la Thermomix es posa el sucre, més la clara d'ou, més l'essència i el colorant i es posa 10 segons a vel. 6.
Mirar que quedi tot ben barrejat.
Si es fa el sucre llustre amb la Thermomix vigilar que estigui fred el got i el sucre perquè sinó al posar la clara queda líquid.

5 comentaris:

  1. Tampoc els coneixía!!! què bons duen ser!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. No els havia vist mai!

    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. No coneixia aquests confits de Sant Joan! són una xulada! Si es rebossa una ametlla seraien els confits típics, no? t'ha quedat d'exposició!!! una abraçada

    ResponElimina
  4. No els havia vist mai, però tenen pinta de ser una llepolia ben bona!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Hola: és sucre pur però millor aixó que tots els conservants i colorants que porten els industrials!

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!