Ingredients
250 g de bacallà dessalat
1/2 got de cervesa
1 sobre de royal
all i julivert
1 ou
farina
Triturem el bacallà, l'all i el julivert. Afegim el rovell de l'ou, el mig got de cervesa i el Royal. Després posem una mica de farina per lligar-ho tot. Muntem la clara d’ou i l’afegim a poc.Ha de quedar una pasta més aviat espesa.
Posem oli en una paella i quan estigui calent amb dues culleretes fem boletes de pasta i les fregim fins que estiguin daurades. Depèn de la mida surten molts però també són molt fàcils de menjar!!!!.
Espero que us agradin!!!!!
Mossegada a mossegada m'acabava tota la plata...Això de la cervesa li deu donar esponjositat,no?.Un plat tradicional que no pot faltar a cap receptari!Una abraçada.
ResponEliminaSóc del club de fans dels bunyols de bacallà. Aixó de posar-hi cervesa no ho he provat mai, deuen ser boníssims
ResponEliminaJo també hi poso cervesa, així queden molt més esponjosos. Boníssims!
ResponEliminagràcies! a casa sempre hem posat cervesa o gaseosa i així queden més flonjos.
ResponEliminaA casa hi ha una fan dels bunyols de bacallà! m'apunto volant aquesta recepta!
ResponEliminaUna recepta realment fabulosa, mai els hem preparat així, o sigui que la propera vegada seran bunyols mae in Sílvia!
ResponElimina