dimarts, 23 de novembre del 2010

VOL-AU-VENTS DE ROQUEFORT I NOUS


Com a molts blocs estic veient, tothom dona idees per les properes festes de Nadal.
Aquesta és una idea ràpida i fàcil i a més a més amb la pasta que sobra es poden fer uns espaguetis boníssims!

VOL-AU-VENTS DE ROQUEFORT I NOUS

Ingredients



24 mini vol-au-vents
nous
100 g de formatge de bola
100 g de Grana Padano
20 g de mantega
50 g de nata
50 ml de llet
1 ou
sal i pebre
50 g de maionesa
150 g de formatge roquefort

Aquest paté el faig amb la thermomix ( és del llibre bàsic i jo he modificat dues cosetes). Es posen tots els ingredients menys la maionesa i el roquefort en el got de la thermomix i es trituren a vel. 8 20 segons. Després es programen 6 minuts a vel. 5 i 90 º de temperatura.
Una vegada passat el temps s'afegeix la maionesa i el roquefort i es tritura tot junt durant 40 segons a vel. 5 , es comprova que tot estigui ben emulsionat i s'aboca en un bol per deixar-lo refredar.
Una vegada fred el posa a la mànega pastissera i omple els vol-au-vents i finalment els adorno amb mitja nou.


Van ser un èxit!
Espero que us agradin!

4 comentaris:

  1. Aquesta és una molt bona recepta de cares als àpats nadalencs, me l'apunto!

    ResponElimina
  2. Aquest any hem començat fortsamb els aperitius, com dius, ja en tenim uns quants encara que em sembla que no s'esperarant fins Nadal! Aquests vol.au.vents, ens van molt bé!
    abraçda!

    ResponElimina
  3. Molt bona idea Silvia,apunt la recepta per les properes festes,
    una abraçada wuapísima.

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!