Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dissabte, 5 de febrer del 2011
PASTÍS CROCANT
Avui us porto un pastís molt senzill però amb molts bons resultats.
Ingredients
125 g de sucre
125 g de farina
4 ous
1 culleradeta de Royal
Raspadura de llimona
Nocilla, Nutella o pasta de trufa*
Crocant
En un bol hem de barrejar els ous sencers amb el sucre fins que quedi una crema esponjosa, llavors afegir la raspadura de llimona.
Després afegim la farina i el llevat tot passat pel sedàs, remenem una mica fins incorpar-ho tot bé.
En un motlle de 26cm untat amb mantega i millor amb un paper de forn al fons coure’l al forn calent 180º uns 30 minuts.
Quan el traiem del forn, per treure-li l’aire el deixem caure d’un pam al terra tres o quatre vegades i així no baixa.
Una vegada fred l’obrim per la meitat i l’omplim de crema de xocolata, el tapem i per sobra i als costats també posem crema.
Després per sobra es posa el crocant.
Espero que us agradi!!!!
*Pasta de trufa200 grs de xocolata fondant
2 briks de nata per muntar 400ml
2 cullerades d’aigua
3 cullerades de sucre
80 grs de mantega
Quina pinta que fa aquest pastís! Trobo que ha d'estar deliciós. Amb crema de xocolata per dins...Mmm! Espectacular!
ResponEliminaPetonassos!
Hola,
ResponEliminaA mi m'ha encantat... un pastís més que bo!!
Senzill i dels que segur no fallen a taula!A reveure!
ResponEliminaHola!
ResponEliminaFelicitatsm aquestpastís té una pinta increible! Crocant i xocolata! La boca se'm fa aigua :)
Sílvia, sabies que ahir era el dia mundial de la nutella?? :)
ResponEliminaAquest pastís caurà algun dia. jejeje
Petons!
Ummmmmmmmmmm Silvia, este tengo que hacerlo en cuanto pueda, me pirra el chocolate, más de lo que debiese jajaja.
ResponEliminaTiene que estar riquisima.
Un besito y feliz semana
Ei! gràcies a tots! Cesc, benvingut.
ResponEliminaMercè a casa cada dia és el dia de la Nutella, Rosa la pena es que si lo pruebas repites jajaja...