dissabte, 5 de febrer del 2011

PASTÍS CROCANT


Avui us porto un pastís molt senzill però amb molts bons resultats.

Ingredients

125 g de sucre
125 g de farina
4 ous
1 culleradeta de Royal
Raspadura de llimona
Nocilla, Nutella o pasta de trufa*
Crocant


En un bol hem de barrejar els ous sencers amb el sucre fins que quedi una crema esponjosa, llavors afegir la raspadura de llimona.
Després afegim la farina i el llevat tot passat pel sedàs, remenem una mica fins incorpar-ho tot bé.
En un motlle de 26cm untat amb mantega i millor amb un paper de forn al fons coure’l al forn calent 180º uns 30 minuts.
Quan el traiem del forn, per treure-li l’aire el deixem caure d’un pam al terra tres o quatre vegades i així no baixa.
Una vegada fred l’obrim per la meitat i l’omplim de crema de xocolata, el tapem i per sobra i als costats també posem crema.
Després per sobra es posa el crocant.
Espero que us agradi!!!!

*Pasta de trufa200 grs de xocolata fondant
2 briks de nata per muntar 400ml
2 cullerades d’aigua
3 cullerades de sucre
80 grs de mantega

7 comentaris:

  1. Quina pinta que fa aquest pastís! Trobo que ha d'estar deliciós. Amb crema de xocolata per dins...Mmm! Espectacular!
    Petonassos!

    ResponElimina
  2. Hola,
    A mi m'ha encantat... un pastís més que bo!!

    ResponElimina
  3. Senzill i dels que segur no fallen a taula!A reveure!

    ResponElimina
  4. Hola!

    Felicitatsm aquestpastís té una pinta increible! Crocant i xocolata! La boca se'm fa aigua :)

    ResponElimina
  5. Sílvia, sabies que ahir era el dia mundial de la nutella?? :)
    Aquest pastís caurà algun dia. jejeje
    Petons!

    ResponElimina
  6. Ummmmmmmmmmm Silvia, este tengo que hacerlo en cuanto pueda, me pirra el chocolate, más de lo que debiese jajaja.
    Tiene que estar riquisima.
    Un besito y feliz semana

    ResponElimina
  7. Ei! gràcies a tots! Cesc, benvingut.
    Mercè a casa cada dia és el dia de la Nutella, Rosa la pena es que si lo pruebas repites jajaja...

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!